alksdj (15-12-14), lorn (15-12-14), MAZY (15-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14)
میتونه از تغذیه مادربرد هم باشه .ولی همین 4.5 هم فیکس کنید به نظرم کافیه . بیش از این ریسک کار بالا میره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قصدم از اور کردن این بود که می خواستم حداکثر رکورد سیستممو ببینم چقده و چقد کشش داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وگرنه الان تنظیمات سیستم رو در حالت عادی گذاشتم.چون نیاز نیست که اورش کنم.
وقتی همه بازیارو در حالت فول اچ دی راحت میتونم بازی کنم (حتی با یه رم کند)نیازی به اور نیست.
مگر اینکه احساس کنم سیستم در مقابل بازی خاصی کم آوردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر پردازنده ای بسته به شانس خریدار در یک ولتاژ و فرکانس بخصوص استیبل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا در آموزشها بدترین نوع پردازنده را در نظر میگیرند که همه بتوانند از آن آموزش استفاده کنند
ظاهرا پردازنده شما پردازنده خوبی نیست به همین دلیل برای رسیدن به فرکانس بالا ولتاژ زیادی نیاز دارد
alksdj (15-12-14), AMD>INTEL (15-12-14), lorn (15-12-14), MAZY (15-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14)
آخه با اون تنظیماتی که اون دوستمون بهم داد حتی با ولتاژ بالا هم سیستم بالا نمید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا با اون تنظیمات رو هیچ ولتاژی بالا نمیاد.
من واسم مهم نیست که بگم کیفیت پردازندم پایین هست ولی نمیشه اینقدر راحت به این نتیجه رسید که یه جنس بی کیفیت هست....
اون فیلمی هم که من دیدم و از روش کپی گرفتم و سیستم رو اور کردم مربوط به شرکت خاصی نبود که بخواد یه پردازنده ی ضعیف رو بذاره واسه آموزش بلکه یه آدم مثه منو شما بود که دست به اور زد و خواست فیلم رکوردشو بذاره تو نت تا لایک بگیره همین.
|
دوست گرامی بحث کیفیت بد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیفیت متعادل قطعات یعنی اینکه در فرکانس و ولتاژ دیفالت به راحتی کار کند و اگر کار نکند در قسمت تست جدا شده و به بازار نمی آید
در پردازنده هائی که به بازار می آیند تعدادی به اصطلاح خوش بچ هستند یعنی در فرکانس یک سان ولتاژ کمتری نیاز دارند که این پردازنده ها برای آورکلاک مناسب تر هستند
اگر ما عرض میکنیم پردازنده شما خوب نیست صرفا از دید آورکلاک است و منظورمون این است که بین پردازنده های خوش بچ جلیگاه جالبی ندارد
یک نکته را باید برای دوستان که تجربه کمتری در آورکلاک دارند عرض کنم که بسیار مهم است
برای آورکلاک فقط یک آپشن را در بایوس تغییر بدید و این تغییر را به صورت پله ای حتما انجام دهید
زمانی که شما 2 یا چند پارامتر را در بایوس تغییر میدهید و سیستم دچار مشکل میشود نمیتوانید علت آن را پیدا کنید
ولی زمانی که یک آپشن تغییر کند دقیقا میتونید همان مورد را تغییر داده و به بهترین نتیجه برسید
با تشکر از نیما عزیز بابت توضیحات کاملشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید عرض کنم که بنده با ولتاژ های به مراتب پایینتر از پروفایلی که عرض کردم فرکانسهای بالاتر رو پایدار رسیدم بهشون ، مشکل شما جای دیگست تازه پروفایلی هم که گفتم بر پایه ولتاژ های پیشفرضی که خوده مادربرد ست کرده.
بازهم مشکلی نیست شما از منو های oc tuner و timming control و timming drive و digi + power و همچنین الباقی اسکرول ai tweaker عسکس بزارید تا پروفایل کاملتری بدم
البته قبله همه این ها امیدوارم از قبل به آخرین بایوس هم آپدیت کرده باشید
با تشکر منتظر عکس ها هستم قرار بدید تا پروفایل بدم
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (15-12-14), nima_hl (15-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14)
من حدس میزنم مشکلم از رم هست.یعنی وقتی تنظیمات سی پی یو رو تغییر میدم رمم باعث ناپایداری میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه احتمالم هست که ممکنه ایراد از کولر باشه.چون کولرم خمیر سیلیکونش خیلی کم بود.الان واقعا واسم سخته دوباره بازش کنم و خمیر سیلیکونشو زیاد کنم.البته احتمالش خیلی کمه که ایراداز خمیر باشه.
چشم الان عکس میگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا کل بایوس تو حالت دیفالت.فقط گزینه ی ارور سی پی یو رو از منوی بوت غیر فعال کردم.
چون از وقتی فن سی پی یومو عوض کردم سی پی یو فن موقع بوت شدن سیستم پیغام میده و حتما باید F1 رو میذدم تا بالا بیاد.به خاطر همین غیر فعالش کردم.
کل عکسارو کم حجم کردم
منوی oc tuner هم تو بایوسم فقط گزینه ی ok داره و گزینه ی دیگه ای توش نیست که بخوام عکس بذارم ازش.
بقیه منوها
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اینم ادامه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (15-12-14)
اقا یه چیز جدید فهمیدم.
وقتی با برنامه AIDA64 Extreme تست پایداری میگیرم بعد از 10 دیقه تو فول لود و حداکثر فشار برنامه ارور میده و همزمان دمای سی پی یو به 60 درجه میرسه.
واگه تست ادامه پیدا کنه سیستم ری استارت میشه.
اولش فکر می کردم چون سی پی یو رو اور کردم دما به 60 میرسه ولی بعد دیدم حتی تو حالت دیفالت هم همین طور هست.
این امر موقع تست با این برنامه طبیعی هست؟
دوستانی که سی پی یو سری Fx دارن دماشون رو چند مسرسه موقع تست فشار؟
آیا ممکنه فن من خوب بشته نشده باشه؟(از روز اولی که فن رو بستم موقع بوت شدن سیستم ارور cpu fan میده البته ظاهرا خیلی محکم بسته شده)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی از برنامه ها روی سنسور دمای پردازنده های amd باگ دارند و ارور میدهندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل با occt داشتم که بیشتر به هماهنگ نبودن برنامه با مادربرد مربوط میشه
ولی اینکه میفرمائید ریست میشه مشکل واقعی است
پیشنهاد میکنم با برنامه aod تست بفرمائید که معمولا دقیق ترین برنامه برای مانیتور دمای این سری پردازنده هاست
البته برنامه آورکلاک شرکت سازنده هم میتونه برای مانیتور کردن دماها خوب باشه
alksdj (17-12-14), MAZY (17-12-14), mehrdad_ab (17-12-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks