عجب آشغالایی می زنه جدیدا corsair واقعا بعید از این شرکت cl11 رو فرکانس 1600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار عالی از بایوس هم که عکس انداختین حالا پروفایلی که بنده می گم رو ست کنید تا ببینید که این سی پی یو خیلی بیشتر از اینا جا داره برای اوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اول از همه تو قسمت مانیتور q-fan کنترل رو غیر فعال کنید تا فنها با حداکثر دور کار کنن سعی کنید تمامی گزینه های صرفه جویی در مصرف رو غیر فعال کنید این موضوع مهمی هست
سعی کنید سی پی یو و مدار pwm رو با تصب یک فن ساده خنکتر کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برمی گردیم به صفحه اول و در قسمت ولتاژ ها،به شکل زیر ست کنید
cpu voltage = 1.35
Cpu\nb voltage=1.2
cpu vddr voltage=2.6
dram voltage=1.65\1.67
nb voltage=1.23
ht voltage=1.22
بعد از ست کردن اینا ضریب رو روی مقدار 25 قرار بدید و می بینید که فرکانس 5 پدیدار خواهد شد برید داخل ویندوز و تست استرس اگر پایدار بود که هیچ برگردید به بایوس و cpu bus frq رو از 200 به 205 افزایش بدید و دوباره تست استرس اینقدر 5 واحد 5 اضافه کنید که یا سیستم ناپایدار بشه یا دما غیر قابل کنترل بشه بعنوان مثال در لود دما از 65 هم عبور کنه سعی کنی همیش تو لود دما زیر 70 باشه
امیدوارم از اورکلاکینگ سیستمتون لذت ببرید . مبحث پیچیده ای نیست فقط باید با ضریب پردازنده و Cpu bus frq بازی کنید تا فرکانس های مختلفی بدست بیارید اگر دقت کرده باشید حاصل ضرب این دو رقم در هم فرکانس اصلیتون رو تشکیل می ده پس با بالا پایین کردن این ارقام می تونید به فرکانس های بالاتر و پایینتر دست پیدا کنید ولتاژهایی هم که گفتم ولتاژ های safe هستن و تا حد امکان تغییر ندید ولی تغییر ولتاژ cpu در مواقعه ناپایداری تا 1.38 بلامانع هستش ولی همون جور که عرض کردم دما از 70 فراتر نره
هر جا به مشکل برخوردید سعی کنید فرکانس رو پایین بیارید
این مراحل رو اینقدر باید انجام بدید تا مسلط بشید رو سیستم و ماکسیموم فرکانس پایدار رو در بیارید
مراحل بالا رو که انجام دادید بعد از ثبت رکورد هاتون تو hwbot و تاپیک های این انجمن بگید تا یه حال اساسی هم به رمهاتون بدیم فکر می کنم 1600 همون Cl-9-9-9 با ولتاژ بالاتر پایدار باشه ولی خوب چی بگم دیگه رم خوبی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی دونم چرا جا افتاده که هر چی ولتاژ رم کمتر رم بهتر، در صورتی که اصلا ربطی هم نداره
موفق باشید و لذت ببرید چون فکر می کنم سی پی یو خوبی دارید
در مورد خرید رم حرفه ای هم دوستان و اساتید هستند که در این سایت بتونن به نحوه خوبی راهنماییتون کنن
Bookmarks