اول شما یه اسکرین شات از بخش SPD در CPUZ بگیر تا روشن شه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایا این صحبت درسته ؟ که ! وقتی رم من 1600 با تایمینگ 9 هستش باید در فرکانس 1333 تایمینگش هم 8 باشه و در 1066 هم تایمینگش هم 7 باشه ؟ ایا این یه استاندارده ؟
هاااااا این شد.... نگا کن این بستگی به چند تا چیز داره ... اول این که رم هاتون مشکل LOW LATENCY نداشته باشن ... مثل رم های من که این مشکل رو دارن.... اما به رم شما نمی خوره این مشکل رو داشته باشه....
پس می تونی ... حالا چه طور می گم....
بعدش هم مربوط می شه به مین و پلتفورم شما که AMD هست و طبق خبر های واصلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو اور رم کم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برمی گردیم رو موضوع اول :
در بیشتر مواقع مین بورد نمی تونه فرکانس و تایمینگای دقیق رو ست کنه... و معمولا رو حالت پیش فرض که قرو قاطی هست رو ست می کنه ......
پس شما باید این فرکانسا رو دستی وارد کنید....
مثال فکر کنم 1333 cl7-7-7-24 با ولتاژ 1.7 بیاد....
اول ولتاژ پیش فرض رم رو باید بدونم .رو خود ولتاژ پیش فرض شروع کن ولت بده بیا بالا....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks