در حال حاظر رکورد جهانی q9550 دوستمون با همین مین ثبت شده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان اینجا رو ببینید بد نیست :
Printable View
در حال حاظر رکورد جهانی q9550 دوستمون با همین مین ثبت شده.
دوستان اینجا رو ببینید بد نیست :
نقل قول:
با تشکر از دوستمون که این لینک رو قرار دادن این لینک قدیمی هست و سری x48 ها رو شامل نمی شن یا اگه هم باشن قدیمی هستند ولی بایوستار بالا ترین fsb رو داشت اگه درست بگم 733 بود اما با اعلام سری های جدید از اسوس و دی اف ای دیگه در رتبه اول نبود به هر حال مین خوبی هست
ضمننا ایا این سی پی یو فروشی هست ؟ یا ایا می شه در لابراتوار شهر سخت افزار باش تست زد چون اینطور که پیداست به راحتی می شه wr رو باش زد فقط ln2 نیاز داره و یک اورکلاکر حرفه ای و ویندوز های مد شده برای استیبلی بالا تر
OFF Topic :نقل قول:
رکورد بیشتر FSB دنیا هنوز در دست TPower I45 با 734 مگاهرتز هست و بالاترین رکورد x48 ها مربوط به Rampage Extreme هست با 692 مگاهرتز . :11():
من توی قسمت تنضیمات مربوط به CPU این گزینه ها رو دارمنقل قول:
C1 Support
Hardware Prefetcher
Adjacent Cache Line Prefetch
Max CPUID Value Limit
Intel (R) Virtualization Tech
CPU TM function
Execute-Disable Bit Capability
Core Multi-Processing
که طبق راهنمایی های آقا شهریار ،با غیر فعال کردن گزینه Core Multi-Processing و یک تنظیم در ویندوز هسته ها غیر فعال میشن
با تشکر از آقا شهریار :1. (21)::11():
در مورد CPU هم که من شهرستان هستم و قصد فروش رو هم ندارم
ولی در عوض می تونم نتیجه تمام تست هام رو اینجا بگذازم و با کمک شما و دوستان این CPU و Main رو تا بالاترین حدش اور کنیم و بهترین رکورد ها رو ثبت کنیم:great::love::party:
ولتاژ CPU هم 1.448
دما هم در حالت عادی 33 درجه CPU و 23 درجه SYS
و در حالت لود 65 درجه CPU و 26 درجه SYS
راستی اینم یادم رفت بگم،بابت پاشخگویی دیرم شرمنده، تا یکی دو هفته دیگه چندتا امتحان دارم و نمی تونم بیش از زوزی یکبار اینجا سر بزنم و وقت کمی و برای اور هم زیاد نمی تونم وقت بگذارم
باتشکر از همه دوستانی که من رو راهنمایی می کنن و تا اینجا کمکم کردن
دوست عزیز لطف کنید نتایجتون را که اینجا میگذارید توی HWBOT هم بگذارید چون برای رنگینک ایران و شهر سخت افزار در دنیا موثر هست و کمک شما میتونه خوب باشه . :give_rose:
ثبت شده؟!!نقل قول:
برید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و بعدش عضو بشید و تیمتون را ShahrSakhtafzar IRAN را بزنید و بعد نتایجتون را ثبت کنید و رنکینگ جهانیتون را ببینید . :give_rose:نقل قول:
دیشب که Hwbot رو داشتم نگاه می کردم!
این دوستمون رکورد فرکانسش رو ثبت کردند با CpuZ فقط نوع Cpu رو انتخاب نکرده بودند...!!:give_rose:
گویا یکی از بچه ها CPU این دوستمون را درست کرده توی HWBOT و نزدیک به 1 پوینت گرفته برای تیم . تبریک میگم عزیز ورودتون را به تیم . ما که اورکلاک بلد نیستیم ولی همین که میبینیم شما ها کمک میکنید خوشحال میشیم :1. (40):
اگه وقت شد تست wPrime بگیرید خیلی میتونه برای تیم پوینت بگیره .
پی نوشت : تیم شهر سخت افزار به رتبه 81 دنیا صعود کرد با نتایج جدیدی که بچه ها ثبت کردند ، تبریک میگم :1. (10):
سلام به همگی :1. (40):
شرمنده نبودم و دیر جواب می دم:give_rose:
مونیتورم مشکل پیدا کرده و فرستادم گارانتی و تا یکی ، دو هفته دیگه فکر نمی کنم بیاد:1. (27):
بعدش هم که امتحاناتم هست و کامپیوتر تعطیله و میره تا بعد امتحانات (یکماه یا یک ماه و نیم دیگه)
این آخرین پستم هست تا اون موقع :cry:
پس تا اونموقع فعلا اور تعطیله:1. (28):
من دوباره الان چک کردم نوع سی پی یو هم انتخاب شده منظور شما کدوم قسمت هست؟!نقل قول:
اون رکورد رو خودم ثبت کردم عزیز!!!!!!!!!!:1. (26):نقل قول:
راستی با Wprim یک تست در FSB 510 ،گرفتم
ولی گفتم با شه 520 رو پایدار کنم بعد اون رو بگذارم
البته فعلا که تعطیل شد
فعلا خداحافظ همگی:cry: