فکر کنم الان دیگه از مینت راضی باشی . حالا دیدی چرا با این سی پی یو این مین بهت پیشنهاد شد.:great:نقل قول:
Printable View
فکر کنم الان دیگه از مینت راضی باشی . حالا دیدی چرا با این سی پی یو این مین بهت پیشنهاد شد.:great:نقل قول:
برنامه tclock utility هم عاليه
واقعاً یا بردت خیلی با برد من تفاوت داره یا بچ نامبر پردازنده شما عالی هست چون من خودم رو به در و دیوار زدم تا ولتاژ 1.8 هم دادم اما نتونستم به FSB 500 برسم حتی با ضریب مالتی پایین
به همین سبب هست که در فکر تعویض مادربرد افتادم
سی پی یو شما بچ نامبر خوبی نداره این دوستمون با پروفایل هایی که بش داده شد و تلاش بعدی خودش تونست موفق باشه و اگه با برنامه های wprime و superpi و pifast و pcmark و cpu-z شروع به تست گرفتن کنه می تونه بالای 15 پوینت رو بگیره امید وارم موفق باشینقل قول:
شما دوست عزیز باید pll رو زیاد کنی که بتونی بالا تر از این فرکانس بری اگه می خوای cpu-z بزنی هسته ها رو غیر فعال کن تا بتونی راحت تر بالا بیای و خوب clock gnerator مینت رو پیدا کن و با استفاده از برنامه Setfsb می تونی به فرکانس های بالا تر هم برسی
رم ها رو روی تایمینگ 6.6.6.18 بگذار برای cpu-z و ولتاژ 2.3 رو بشون بده تا هیچ مزاحمتی برات ایجاد نکنن اگه مشکل دارن تایمینگ رو 7.7.7.20 بده
ضمننا ایا شما به north brige ولتاژ می دید؟!؟ اگه این کارو نمی کنید حدود 15 درصد بش ولتاژ بدید تا در ویندوز به پایداری های بالا تر برسید موفق و پیروز باشید کمکی بود در خدمتم
میریم تا داشته باشیم جوابها:yes: رو یکی یکی :whistle:
امرتون انجام شد :give_rose: منتها با رکورد جدید :great:نقل قول:
ادامه جوابها و رکورد جدید ....
ممنون بابت راهنماییتوننقل قول:
این برنامه که معرفی کردین دقیقا کارش چیه و کجا می شه پیداش کرد(لینک)
----------------------------------------------------------
باتشکر از راهنمایی هاتون
بالاخره یکی راهنمایی هم کرد؟!!!
می شه درباره هسته ها رو غیر فعال کن یکم بیشتر توضیح بدید و اینکه چجوری می شه این کار رو کردنقل قول:
Setfsb اینهم برای رکورد جدیدم خیلی کمکم کرد
----------------
و اما رکورد جدید ....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز خیلی راحت می تونی رکورد بزنی و امتیازات خیلی خوبی برای تیم تو hwbot بیاری.
موفق باشی.
من دقیقا با مین شما کار نکردم واسه همین دقیقا نمی دونم چی هست چی کار باید بکنید اما خوب شما در سی پی یو کانفیک (همون جایی که می تونید قابلیت های سی پی یو رو فعال یا غیر فعال کنید تعداد هسته ها رو کم کنید) این کار باعث می شه که شما راحت تر بتونید به فرکانس های بالا تر برسید ضمننا ولتاژی که به سی پی یو دادید چقدر بوده؟نقل قول:
شما از این برنامه ها با همین فرکانس استفاده کن تا بتونی پوینت بگیری
Wprime
Superpi
Pifast
Pcmark 05
تا اینجا اگه سی پی یو شما با این فرکانس استیبل باشه می تونید به راحتی 20 پوینت رو در سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کسب کنید
گمان نمیکنم مادربرد های چیپ اینتل توانایش رو داشته باشن یا اگر هم داشته باشن جزو رده های بالا هستن نه رده میانه و پایین ولی بازم خودشون باید نگاه کنن شاید این گزینه رو داشته باشننقل قول:
:give_rose:
بایوستار tpower یکی از قوی ترین برد ها برای اورکلاک هست و تا قبل از اینکه rampage Extreme بیاد رکورد مکس fsb رو داشت درست قیمت این مین پایینه اما فوق العاده برای اور کلاک هست و بعد از dfi p45 dk در رده دوم در سری p45 قرار دارهنقل قول: