همشو تست کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا درست و تمیز.
بدون کوچکترین مشکل
عزیز.
همشو تست کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا درست و تمیز.
بدون کوچکترین مشکل
عزیز.
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Majid OC (16-08-08)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU و کولرت را روی یک سیستم جدا امتحان کن جدا جدا ها !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد ببین نتایج مثل سیستمه خودته !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CROSSHAIR (16-08-08)
هر دفعه باز کردن کولر مستر 212 با بقیه کار اسانی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه خسته شدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین من تجربم تو خرابی سیستم خوبه متاسفانه زیاد تجربه کردم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگر تک تک قطعات سیستمت را روی یک سیستم سالم تست کنی معلوم میشه که کدوم مشکل داره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا یک سیستمی که هیچ مشکلی نداره پیدا کن و فقط CPU را با اون تست کن بعد ببین چی میشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد CPU را در بیار و ماله خودشو بنداز بعد فنتو تست کن با CPU اون و بعد مادربرد و...... .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قطعه ای خراب بود مثلا cpu خوب باید حرارت ایجاد میکرد که من هم مشکل حرارت دارم.ولی بعد از این عمل باید همیشه شاهد دفع حرارت از طرف cm212 باشم باید دفع حرارت معلوم باشه.یعنی کولر بتونه حرارت رو دفع بکنه چنانچه در x2 6000 بود .ولی چون در خروجی فن حرارت کمی میبینم.بیشتر به دو عامل فکر میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست نبستن کولر
یا ضعف کولر با سوکت اینتل نسبت به سوکتam2
و یا درست کار نکردن خمیر باکس کولر مستر تقریبا بعداز 8 ماه که در جعبه بوده.
مشکل از کدومه نمیدونم .
مشکل خمیر رو هم که با اقا بهادر صحبت کردم .
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
این هم از نتایج جدید دما در گرمترین شرایط 37تا 35 درجه اتاق.اورکلاک 28 در صدی پردازنده و فرکانس مسیر در حالت فشار کامل.وidle تفاوت کم دما ناشی از عملکرد خوب لوازم انتقال حرارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته با تشکر از اقا بهادر گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
AMD>INTEL (05-09-08)
|
دوستان و اساتید نظرشون رو در مورد این دو نتیجه بدن
ایا رم روی 1217 با 2.4 ولت اختلا فش محسوس است .یعنی ارزش کاهش عمر مفید رم رو داره
یا 1062 با 2.2 که نورماله
شما بودید چه میکردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
به نظر من 1200 خیلی خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به چیپست 780 و فشاری که به NB وارد میشه برای فرکانس بالاتر و چون رمت 1066 هست 1200 یک اور خوبیه کم بهش فشار وارد میشه ولی در کل از 1200 بالاتر نرو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باشم از 1200 به هیچ وجه بالاتر اور نمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر رمت را در حالت دو کاناله پیکر بندی کنی با فرکانس 1200 واقعا عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگر میخوای چه کاری انجام بدی که بیشتر از 1200 نیاز داری !؟!؟!!!!!
CROSSHAIR (05-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks