حسین جان بی زحمت یه اسکرین شات از CPU-z و لینک Validation بذار. ( بعلاوه تست پایداری )
این عکسایی هم که می ذاری همه اش برای سایت های سخت افزاری هست که شما کپی می کنی. یه چیزی از خودت بذار ..
تا وقتی اینا رو نذاری معلوم نمیشه تست مال خودت بوده
حسین جان بی زحمت یه اسکرین شات از CPU-z و لینک Validation بذار. ( بعلاوه تست پایداری )
این عکسایی هم که می ذاری همه اش برای سایت های سخت افزاری هست که شما کپی می کنی. یه چیزی از خودت بذار ..
تا وقتی اینا رو نذاری معلوم نمیشه تست مال خودت بوده
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس پست 24 کپی هست 23 و 22 که خودم ردیف کردم !
پست 24 برای حال گیریه فن بوی های AMD بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و من که سیستم AMD ندارم که واست مقایسش کنم با اینتل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یکم صبر کن بزار سر فرصت میام تو فروم و ردیفش میکنم ! الان یک پروژه ساختمان سازی دارم یه4 الی 10روزی سرم به اونجا گرم هست البته شاید شاید شبها بتونم بیام فروم !
در کل ما رفتیم سراغ پروژه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 23-08-08 انجام شده است علت: همینجوری !!!!!
مهدی جان شما نتایج را نگاه نمیکنی برادر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks