بستگی داره توی چه زمینه ای قرار باشه مقایسه بشن...
اگه بحث 3DMark و کلا 3D Rendering باشه تفاوت زیادی نمی بینید!
سلام
اگر یک Cpu E2180 را در این حالت اور کنیم :
Bus:333
Core Clock:3000MHz
Rated FSB:1333
و یک E8400 را با این مقایسه کنید چه فرقی داره ؟
یعنی تو 3DMark 06 چند امتیاز میگیره E2180 در حالت اور(بالا) و E8400 Stock چند ؟
و E2160 را بهتره در این حالت اور کرد یا E2180 ?
این سوال ها را برای این پرسیدم که Cpu خودم را میخوام بفروشم چون نیاز به پول دارم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط اگه کسی Cpu را میخواد بگه چون قراره که یکشنبه برم بفروشمش !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بستگی داره توی چه زمینه ای قرار باشه مقایسه بشن...
اگه بحث 3DMark و کلا 3D Rendering باشه تفاوت زیادی نمی بینید!
Merlin360 (17-08-08), Overclocker (04-07-08)
آرمان جان ممنونم از لطف شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر 3D رندرینگ فرق نمیکنه تو چی فرق میکنه ؟
یکم بیشتر توضیح بده؟
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 04-07-08 انجام شده است
تو بیشتر Processing Method های حال حاضر با هم برابریی می کنند .
E8400 به خاطر داشتن حافظه Cache بیشتر تو تست های Encoding / Decoding ، برای مثال تو تست های Video Converting یا Photo Editing به صورت مکرر در بازه های زمانی طولانی حداکثر 10% بهتر عمل میکنه .
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 05-07-08 انجام شده است
.
.
....
......
Labyrinth (05-07-08), Merlin360 (17-08-08), Overclocker (05-07-08)
مهدی جان ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس در کل فقط تو Encoding / Decoding ضعیف تر عمل میکنه.
اگر د این حالت باشه چی :
Bus:400
Clock :3200MHZ
Rated FSB:1600
MP:8
؟
با شکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اینطوری بازم زمان کمتر میشه ولی در کل چندان فرقی احساس نمیکنی شاید کمتر از یک دقیقه در تبدیل و کمتر از 30 ثانیه در فشرده سازی ها البته شایان ذکر است توی این مسایل دما هم تاثیر داره و حجم کار چون بطور مثال یک پردازنده Q6600 یک فیلم را در زمان 28 دقیقه Rip میکند و یک 2180 این تبدلی را در بهترین شرایط در حالت اور کلاک 39 دقیقه انجام میده
البته 8400 همانطور که سیدمهدی گفت دارای حافظه سطح دو بالاتری هست و خود این موضوع یک برتری حساب میشه
به نظرم این تصاویر گویای موضوع هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel E8400
توضیحات : رده اول امتیاز بصورت عادیه ، رده دوم در حالت اور کلاک ، رده سوم درصد پیشرفت بعد از اورکلاک
سوالی بود درخدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (17-08-08), Overclocker (05-07-08)
|
امیر جان مثل اینکه اشتباه متوجه شدید من گفتم که E2180 OC با E8400 Stock چه فرقی میکنه ؟
E2180 OC:
BUs : 400
MP : 9
؟
اگر فقط تو کنورتینگ کندتره که مشکل نداره من Gamer هستم !
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو فرکانس 3600mhz نمیشه این cpu رو 100% پیدار کرد . برای استفاده مداوم با یه کولر خوب میشه رو 3200mhz حساب کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس cpu جدید مبارک باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر فقط تو کنورتینگ کندتره که مشکل نداره من Gamer هستم !
.
.
....
......
Labyrinth (06-07-08), Merlin360 (17-08-08), Overclocker (06-07-08)
سید جان واسه خودت بریدی و دوختی ها !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامت باشی .
من هنوز Cpu را نفروختم تازه فردا میرم بفروشمش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر .
ممنون از راهنمایی همه ی شما عزیزان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 06-07-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks