با باس 1066 ولتاژ عادی بالا میاد یا نه ؟
سلام خدمت اساتید من یه کیت رم ballstix tracer با باس 800 و cl4 حدود 2 ماه پیش گرفتم اون موقع یادمه باهاش با ولتاژ 2 رو 1066 پایدار میکردم اما الان روی 1066 با 2.05 پایدار میشه و تحت هیچ عنوان بالای 1100 بوت نمیده حتی ولتاژ 2.3 رو هم تست کردم نمیدونم چی شده که این اینجوری شده راستی رمم 4گیگ هستش و سرایلشم آخرش 16fe5 هستش.
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
|
با باس 1066 ولتاژ عادی بالا میاد یا نه ؟
Hessam_7800gtx (13-01-10)
نه دیگه باید .05 ولت بیشتر بهش بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) (پنج صدم ولت بیشتر میخواد)
Confessor
Of the tragedies in man
یجوری ولتاژ رفته روی مخش . رمی که اینطور میشه رو بفروشی بهتره .
Hessam_7800gtx (13-01-10), ripek (13-01-10)
میگم این درست بشو نیست؟؟؟ حیفه کروشاله بدم بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این که میگن تو فریزر بزاریم درست میشه او اینا رو این جواب نمیده؟؟
Confessor
Of the tragedies in man
چيپ تو ولتاژ قبلي استيبل نيست . اينطوري تو گرماي بالا كار ميكنه عملا بعد از مدتي به مشكل ميخوره اين مورد تو پردازنده هم ديدم
Hessam_7800gtx (13-01-10)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام شما تایمینگ رو چی ست می کنید؟! اگه می تونید یک شات از mem set قرار بدید یا از تب های مربوط به رم CPU-Z
New Season
AMD>INTEL (13-01-10)
عجیبه!!!! این بار حتی با 2.2 هم نتونستم رو 1066 بوت بگیرم بالاترین چیزی که تونستم بگیرم این بودکه پیوست کردم حالا یه چیز جالبی توی همون حالت با occt و پرایم تست پایداری گرفتم و هر دو ناپایداری رو اعلام کردن و occt سی پی رو ناپایدار اعلام کرد!!!!این در حالیه که من مولتی رو روی 6x گزاشته بودم!!!!ویرایش لازم به ذکره که من با 2 ولت و 5-5-5-15 هم به همین نتیجه رسیدم
Confessor
Of the tragedies in man
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tRFC رو عدد بالا تری ست کن به طور مثال 88 ست کن و بعدش هم به سی پی یو ولتاژ بیشتری بده همچنین به VTT رو افزایش بده ولتاژ رم رو هم 2.1 بده یا 1.9 نیاز به بیشتر نداره این ولتاژ ها ولتاژ خاص هستند( با توجه به تجربه برای اورکلاک رم)ضمن اینکه VTT خیلی مهم هست توی این موضوع
New Season
AMD>INTEL (13-01-10), Hessam_7800gtx (13-01-10)
ولي معين جان در كل رمش به دليل ولتا بالا كه داده با استاندار ولتا كار نميكنه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks