lorn (01-06-09)
چون با Vcore بالا نمیشه به صورت 24/7 از سیستم استفاده کرد . ممکنه پردازنده آسیب ببینه .آخه چرا كاربردي نيست
منظورت از غير كاربردي چيه ؟ ( بابا من قلبم ضعيف با ما از اين شوخيا نكنيد(شوخي بود) )
بعدشم آقا مهدي ولتاژ رو تا 1.5 بيشتر نمي شه كرد ؟
به نظر بنده حقير مشكل از ولتاژ نيست ؟ آخه من تو بقيه تاپيكها خواندم طرف بعد اينكه 400-500 اور كرد بعد تازه شروع به دادن ولتاژ كرده .
مشکل شما به احتمال زیاد کولینگ هست . باید به فکر کولینگ بهتر باشید .
Memory Clock رو روی DRR2 667Mhz بگذار ببین فرقی میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا از چه فرکانسی به بعد تصویر نداری ؟
.
.
....
......
lorn (01-06-09)
اهان پس ايراد از خنك سازيه .
درست حق باشماست آخه الانم كه من بازي سنگين بازي مي كنم فن اندازه يه موتور خونه ايجاد صدا مي كنه
يه سوال واسم پيش امد
سيستم چه جوري دما بالا رو حس مي كنه يعني چه جوري مي فهم دما بالاست كه تصوير نمياد ؟
(نكته:اين سيستم من روشن مي شه ولي تصوير نداره )
بعد اقا مهدي مي توني يه خنك كننده amd معرفي كني كه قيمتش بين 50-70 معرفي كني كه ديگه مشكل دما نداشته باشيم تا فركانس 4.0 كه اگه بازم خريد كولر مناسب چاره ساز نبود ديگه برم يه سيستم نو بخرم
اگر كولر خرديم
1. مشكل حل شد نتايج رو مي زارم
اگه كولر خريدم
2. مشكل حل نشد باز هم مطرح مي كنم تا بازم بررسي بشه .
پيروز باشيد
دوست عزیز برای هر چیزی در دنیا محدودیت وجود داره ! تا حالا برای پردازنده شما حتی به صورت نیمه پایدار هم فرکانس 4Ghz ثبت نشده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با تهیه بهترین خنک کننده های آبی هم نمی تونید روی فرکانس بالاتر از 3200Mhz برای این پردازنده حساب کنید . البته قبلا هم گفتم که مادربورد حرفه ای ندارید !
از طرفی شما اگه می خوای تا حدود 700 هزار تومان هزینه کولینگ بکنید ، می تونید پردازنده جدیدی بخرید ، برای شما همین پردازنده رو 30 تومان که بفروشید + 70 تومان هزینه ای که برای خرید کولینگ کنار گذاشته باشید می تونید یک Phenom X3 8750 - 2.4GHz تهیه کنید . این پردازنده به راحتی با فن خودش تا 3GHZ اورکلاک میشه . از طرفی حتی بدون اورکلاک از پردازنده فعلی شما چیزی حدود 30 الی 40 درصد قدرتمندتره .
پیشنهاد می کنم هیچ وقت دو برابر قیمت فعلی پردازنده، هزینه کولینگ براش نکن . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
lorn (01-06-09)
|
مین : ASUS M2A-VM با چیپ پل شمالی ای ام دی 690 و جنوبی اس بی 600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و سی یو من با مال شما فرق داره 65 نانومتری که 1 مگ کش داره و مال شما 95 نانومتری دارای 2 مگ کش هست .
البته زیر 3100 بود ولی حدودا 3070 تا 3080 همین حدودا بود خورده اش رو یادم نیست ولتاژم زیر 1.5 ولت بود . ولتاژ دیفالت پردازنده شما چنده ؟
lorn (02-06-09)
باشه پس حالا كه cpu من ضعيفه پس يه cpu معرفي كنيد كه بتونم تا 4.0 اور كنم با يه كولر مشتيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علاوه بر cpu كه زحمت معرفي رو مي كشي .
بهترين air coolling رو هم بگو ديگه خلاص من ديگه مزاحمت نمي شم.
(نكته : مادر برد رو هم در نظر داشته باش .)
(نكته: اگه cpu با مشخصاتي كه گفتم با توجه به مين پيدا نشد بهترين cpu كه رو مين من ساز گار واسه اور رو معرفي كن)
بودجه واسه cooling و cpu رو 300 در نظر بگير (aircooling مي خوام حتما)
در كل شرمنده شما هم شديم
شرمنده خيلي زحمت تون دادم
پيروز باشيد
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 02-06-09 انجام شده است
ديفالت 1.35برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هيج رقمه cpu بالا تر از 2.8 نميره كه بخوام ولتاژ اضافه كنم
بقیه بحث رو بهتره تو این تالار ادامه بدی : مشاوره ، اطلاع رســانـي و قيمت انــواع سـخت افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر /.
.
.
....
......
راستی سیستم عاملت چیه ؟
سیستم من بدون افزایش ولتاژ تا باس اسپید 224 کاملا پایداره از 225 بعضی مواقعه خوبه بعضی مواقعه قاطی میکنه !
224*13.5 = 3024 MHZ بدون افزایش ولتاژ خیلی راحت و عالی کار میکنه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks