Majid OC (14-09-08)
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
من سیستمی با مشخصات زیر دارم که میخوام برای اولین بار Overclock رو روش تجربه کنم. ممنون میشم دوستان منو در مورد فرکانسهای مجاز برای اورکلاکینگ این قطعات راهنمایی کنند. (این مورد مد نظرتون باشه که سیستم خنک کننده بنده همون فن موجود توی باکس Processor بوده و بجز اون، 3تا فن12 سانتی که توی خود کیسهای Silent Storm گرین وجود داره، هست و هیچ خنک کننده اظافی در اختیار ندارم.
برای اجتناب از هرگونه اشتباه، مشخصات رو بصورت ScreenShot از برنامه CPU-Z قرار میدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VGA: Inno3d Nvidia Geforce 9600GSO
همونطوری که قبلاً هم گفتم، این اولین تجربه اورکلاکینگه که میخوام بکنم. ممنون میشم اگه اصطلاحات فنی با اندکی توضیح ارایه کنین. این مورد هم مد نظرتون باشه که من اورکلاک رو برای یادگیری دارم انجام میدم وگرنه منابع سیستمی در حال حاظر جوابگوی کار منه.
پیشاپیش از جوابهای گرانبهاتون ممنونم.
Majid OC (14-09-08)
|
ورودتون رو به سایت خو ش آمد میگم
دوست عزیز برای اینکه از تکرار مطالب اولیه و پایه در مورد OverClocking پردازنده جلو گیری بشه اول از همه
این فایل PDF رو که آقا مهراد گل زحمت کشیدن رو دانلود و مطالعه
کنید تا در ادامه به بحث در مورد اورکلاک سیستم بپردازیم :
دانلود PDF آشنایی با مفاهیم پایه اورکلاک
در مورد اسکرین شات ها ؛ CPU شما فرکانس عجیب یو نشون میده 1584Mhz این فرکانس باید 2400Mhz باشه
خودتون FSB رو پایین آوردین عزیز؟! آخه ولتاژCPUهم پایینه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DreamBox (14-09-08)
Amin Boy 20 (16-09-08), Olesius (27-11-08)
ضمن تشکر بابت پاسخگویی، بنظرم اون مورد بدلیل برنامه Six Engine شرکت Asus باشه که بنابر نیاز کاربر، منابع سیستم رو تنظیم میکنه وگرنه من فقط یکبار با Riva Tune اقدام به اورکلاک گرافیک کردم اما بعد از اون برنامه رو حذف کردم ولی در حین نصب، به اشتباه گزینه Yes رو فشردم که بنظرم تنظیمات رو همچنان حفظ کرده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما بعد از اون یکبار سیستمعامل رو آپگرید کردم (قبلاً Win XP SP2 بود که الآن به SP3 ارتقاء دادم) و بعد از اون هم درایور گرافیک رو مجدداً نصب کردم.
آیا اون تنظیمات اورکلاکینگ توسط اون برنامه حذف شدند؟
واسه شروع:من سیستمی با مشخصات زیر دارم که میخوام برای اولین بار Overclock رو روش تجربه کنم. ممنون میشم دوستان منو در مورد فرکانسهای مجاز برای اورکلاکینگ این قطعات راهنمایی کنند. (این مورد مد نظرتون باشه که سیستم خنک کننده بنده همون فن موجود توی باکس Processor بوده و بجز اون، 3تا فن12 سانتی که توی خود کیسهای Silent Storm گرین وجود داره، هست و هیچ خنک کننده اظافی در اختیار ندارم.
FSB: 350
Multipiler: 9
Voltage: 1.2V
C1E Support: Enable
به هر دلیلی اگه سیستمت Stable نبود به مقدار 12mv ولتاز CPU رو افزایش بده.
مادربوردت واسه اورکلاک عالیه فقط مواظب حرارت CPU باش که از 60C نگذره.
رمهات هم مثل ماله خودمه (Gold Series) و تو ولتاژ 2.1 خوب اور میشن و زیاد تاثیری تو کارایی سیستم نداره اورکلاک
کردنشون مگه از 800 مگاهرتز اونا رو 1066 برسونی.
DreamBox (15-09-08)
دوست عزیز ربطی به اون نداره.ضمن تشکر بابت پاسخگویی، بنظرم اون مورد بدلیل برنامه Six Engine شرکت Asus باشه که بنابر نیاز کاربر، منابع سیستم رو تنظیم میکنه وگرنه من فقط یکبار با Riva Tune اقدام به اورکلاک گرافیک کردم اما بعد از اون برنامه رو حذف کردم ولی در حین نصب، به اشتباه گزینه Yes رو فشردم که بنظرم تنظیمات رو همچنان حفظ کرده!
اما بعد از اون یکبار سیستمعامل رو آپگرید کردم (قبلاً Win XP SP2 بود که الآن به SP3 ارتقاء دادم) و بعد از اون هم درایور گرافیک رو مجدداً نصب کردم.
آیا اون تنظیمات اورکلاکینگ توسط اون برنامه حذف شدند؟
شما CPU-Z رو باز کن و بعد با برنامه Orthos تست بگیر. اونوقت می بینی که Multiplier تغییر می کنه
و به حالت عادی بر می گرده.
تو Bios گزینه ای به نام Intel Speed Step هست که اگر Disable بشه دیگه Multiplier تغییر نمیکنه.
پیشنهاد میشه برای کمتر شدن حرارت CPU در حالت IDLE این گزینه همیشه Enable باشه.
|
واقعاً از اطلاعات مفیدتون ممنونم. فعلاً دارم یکسری کار انجام میدم و در حین حال، کم کمی سرکی هم به آموزش میزنم و چند سطری ازش میخونم. بعد میخوام شروع بکار شم ببینم میتونم کاری کنم یا خیر؟!
ضمناً جواب سوالم مبنی بر اینکه آیا تغییرات اورکلاکینگ گرافیک، با آپگرید سیستمعامل و نصب مجدد درایور گرافیک، حذف شدند یا خیر ندادین!
سلام :
کاري نداره برنامه GPU-Z.0.2.4 رو دانلود کن .
بعد از نصب و اجرا کردنش در قسمت پايين برنامه Default Clock رو مي زنه و همچنين GPU Clock رو .
Default Clock مقدار مموري و سرعت هسته کارت رو بصورت فابريک کارخونه نشون مي ده و در قسمت GPU Clock
مقدار اور شده رو اگر مقدار بالايي با مقدار پايني برابر بود ، هيچ اوري صورت نگرفته .
مثلا اگر GPU Clock بود 500 و Default Clock بود 500 هيچ اوري صورت نگرفته .
ولي اگر Default Clock بود 500 و GPU Clock بود 600 اور شده ...
سلام :
راستي شما اول اون گزينه که CPU شما رو 1584 MHz نشون مي ده رو غير فعال کن و
من مينم گيگاست و زماني که CPU اور شده روي 4000 MHz با فعال بودن اون گزينه CPU من رو 3580 نشون مي ده و
زماني که اون گزينه غير فعال است هميشه روي 4000MHz نشون مي ده .
اول اين رو درست کن که در محاسباتت دچار اشتباه نشي ، بعد اور رو شروع کن .
چون شما هي اور مي کني ولي نتيجه اي نمي گيري و دست آخر بي خيال مي شي .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من CPU شما رو داشتم حتما يک شبه مي سوزندمش ! تا خرخره اور مي کردم ...
همين CPU 3.2 خودم رو تا 4467 MHz اور کردم ولي رحمم اومد و روي 4000 ثابتش کردم تا در اولين فرصت
يک CPU دوهسته بخرم ...
با آرزوي موفقيت براي شما .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پروفایل خیلی سنگینه ! :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون Q6600 یک CPU 4 هسته ای هست و 65nm خیلی داغه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و با این وجود که فن استوک هم دارن فکر نکنم 333 هم بدردش بخوره !!!
به نظر من اگر میخوای همیشه اور باشه CPU ات با فن استوک هیچ وقت Q6600 را اور نکن ولی اگر کولر خوب داری یا میخری تا 3.6 هم میشه روش حساب باز کرد .
فعلا میتونی دمای حالت بیکاری و فعالیت 100% CPU ات را بزاری تا بررسی کنیم ؟
دمای حالت 100% را با این برنامه بدست بیار .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks