رم ها چی هست ؟
مشخصات سیستم رو + مشخصات کامل پروفایل اورکلاکت رو ضمیمه کن .
سلام
تا قبل از تابستون پردازنده رو 3300 آور بود و وقتی تابستون شد هوا گرم شد و گفتم بکنمش 3200 تا گرما خرابش نکنه
حالا کیس و پردازنده و پاور و همه رو تمیز کردم و حتی مادربورد و باز کردم و کیس رو هم تمیز کردم و همه چیز رو تمیز کردم د به پردازنده سلیکون تازه زدم و سیستم رو بستم و دیدم 5 درجه خنک تر شده پردازنده برا همین تا 3300 امتحانی بالا رفتم و تست زدم دیدم اینجوری شده
و این تست که عکساش این پایین هست اصلا هیچ چیز آور نیست نمیدونم چه مرگش شده
و وقتی 3300 هم میکنم همین جوریه و تنها رم ارور میده مثل الان والبته الان که دارم کار میکشم از سیستم همه چیز مرتبه حالا نمیدونم به این ارور توجه کنم یا نه
لطفا کمک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
رم ها چی هست ؟
مشخصات سیستم رو + مشخصات کامل پروفایل اورکلاکت رو ضمیمه کن .
.
.
....
......
چهار تا عامل هست که باعث این موضوع میشه که شامل مواد زیره :
رم از این فرکانس پشتیبانی نمیکند ( در توانش نیست )
بالابودن بیش از حد ولتاژ رم
تنظیم نبودن ولتاژپردازنده
پایین بودن ولتاژ رم
حالا باید یکی یکی موارد رو برسی کنید که در اینجا سوال مهدی جان مهم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا برند رم رو بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
s&j (21-09-08)
ram 2 *kingston 256 333bus
اینم مشخصات دقیق
cpu intel pentium 4 3000 1meg cash 800 fsb
min giga 81848p-g
در حالت پیشفرض و بدون آور
مشکل از چیه ؟
یک رم معیوب اصلا چه نشانه هایی دارد؟
صفحه آبی که در هنگام نصب ویندوز 2000 یا ایکس پی ظاهر میشود یکی از شایع ترین نشانه های ایراد در حافظه موقت است.
صفحه آبی و خطاهای مختلف اتفاقی و ناگهانی در هنگام راه اندازی ویندوزهای 2000 و XP البته این مسئله میتواند عامل های دیگری نیز داشته باشد.
هنگ کردن سیستم زمانی که از رم به صورت شدید کار کشیده میشود- مثل اجرای بازیهای سه بعدی، کامپایل کردن ، رندر کردن ، بعضی از نرم افزارها شبیه فوتوشاپ و غیره.
ظاهر شدن خطوط رنگی بر روی صفحه مانیتور و همچنین به هم ریختن گرافیک در حال نمایش که البته این مسئله میتواند ناشی از عدم کارکرد صحیح کارت گرافیک نیز باشد.
مشکل در بوت شدن سیستم که همراه با بوق های ممتد و یا نوع هشداری که در بایوس مادربرد برای اختلالات رم قرار داده شده باشد.
بهترین راه تست مشکلات رم جایگزین کردن آن با یک رم دیگر است.
مهمترین عوامل خرابی رم:
شوک الکتریکی
یکی از توصیه های شرکت های سازنده قطعات سخت افزاری استفاده از مچ بند های آنتی شوک است.
بدن شما در صورت اصطکاک و مالش با محیط اطراف مقداری الکتریسیته ساکن در خودش ذخیره میکند و این الکتریسیته ساکن تا زمانی که در بدن شما وجود داشته و تخلیه نشده باشد میتواند یکی از خطرناکترین و نامرئی ترین دشمنان قطعات سخت افزاری شما باشد.
ولتاژ نامناسب
افزایش ناگهانی ولتاژ برق مورد استفاده سیستم و یا منبع تامین انرژی معیوبی که جریان سیالی برای سیستم فراهم نکند و دارای نوسان باشد می تواند گاه ناگهانی به مموری و رم شما آسیب برساند و گاه این عمل به تدریج رخ میدهد همچنین بالابردن ناآگاهانه ولتاژ مورد استفاده رم توسط تنظیمات مادربرد نیز میتواند عامل موثری در معیوب کردن حافظه موقت کامپیوتر باشد.
گرد و خاک یا رطوبت
اگر کامپیوتر شما برای قرن های متمادی(!) کنج اتاق فقط کار کرده است و حتی یک بار هم در آن باز نشده و درون آن نظافت نشده پس بهتره همین الان بهش یه حال اساسی بدید و داخل آنرا از گرد و خاک کاملا پاک کنید. وجود گرد و خاک هم به صورت عایق حرارتی باعث افزایش گرما بر روی مدارها میشود و هم میتواند با قرار گرفتن بین اتصالات باعث قطع جریان و ایجاد اختلال شود.
همچنین وجود رطوبت باعث زنگ زدگی و پایین آمدن راندمان کار وسایل کامپیوتری میشود
حمل و جابجایی نامناسب
این عامل بیشترین ضرر را به رم میزند. مجموعه ای از مدارات و وسایل ریز الکترونیکی که با کوچکترین بی دقتی حتی از روی برد نیز کنده میشوند به همین دلیل رم های قابدار برای کسانی که دائما رم خود را جابجا میکنند توصیه میشود .
Slot واقع بر روی مادر برد برای قرار دادن رم
محل نصب رم بر روی مادر برد یا DIMM نیز بسیار باید مورد توجه قرار گیرد. همانقدر که این عوامل بر روی خود رم تاثیر می گذارند می توانند بر روی DIMM ها اثر گذار باشند پس از چک کردن و بررسی آنها نیز غافل نشوید.
AMD>INTEL (22-09-08), CROSSHAIR (04-10-08), D J V A H I D (21-09-08), Musketeer™ Pro (22-09-08), Overclocker (04-10-08), s&j (21-09-08)
|
نمیخوام خرج این سیستم گند بکنم بعدا که پول تو دستوبالم اومد این سیستم رو میندازم سطل آشغال
دوست عزیز این راه که بت پیشنهاد می دم کاملا تجربی و هیچ پایه و اساسی نداره اما کار می ده 100 %
برای بازی کردن انلاین کانتر در سرور گیم زون شما نیاز به انتی چیت یا sxe-injected داری این دونبال ورژن 3.9 یا 4.2 بگرد تو سایت www.sxe-injected.com می تونی پیداش کنی این برنامه میاد ساف روی خانه خراب حافظه می شینه یا خانه اخر رم های شما اون طوری که اشاره شد value هستند و این مشکلی معمولی هست
ضمننا زیاد به این سیستم فشار نیار چون همین روزهاست که لنگت بذاره ضمننا در زمستان به دلیل روشن بودن بخاری دما بیشتر از تابستون هست
درسته دمای محیط کیس تاثیر داره اما چیزی که مهمه خود هسته cpu هست من دمای کیسم 52 درجه هست به دلیل 4870 اما دمای cpu 34 درجست و خوب سیستم من از وقتی خریدم 100 ساعت بیشتر خاموش نشده اور هم تا 4.7 کردم به صورت پایدار و گرما شاید عمر cpu رو کم کنه اما باعث خرابی کمتر میشه مگر دمای nuke که از حد تحمل لحیم های بکار برده شده بیشتر باشه که با alert مین مواجه میشی البته 10 درجه قبلش
New Season
Musketeer™ Pro (22-09-08)
من اصلا بازی آنلاین نمیکنم
آخرین ویرایش توسط s&j در تاریخ 22-09-08 انجام شده است
نگفتم بازی انلاین کن گفتم این کارو بکن برای اینکه رم هات رو تست کنی اگه صفحه ابی داد بدون دیگه رم هات فایده نداره
New Season
s&j (22-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks