بهترين كار اين هست تا بايوس استيبل بدن . دوباره دان گريد كني بايوس رو .
سلام
من بعد از آپدیت بایوس خودم دیگه نمیتونم از این پروفایل برای اورکلاک استفاده کنم !
البته میشه گفت فقط برای سی پی یو نمیتونم استفاده کنم ولی تغییرات مربوط به رم رو میتونم استفاده کنم !
در بایوس اولیه ی خود که اگر از اخرین بایوس حساب کنیم میشه سومین بایوس مونده به آخر :
مشکلی که در اون بایوس بود و منو وادار ساخت که آپدیت انجام بدم این بود که من باید برای پایدار کردن سیستم اون رو چندین بار به صورت دستی ریست میکردم تا بایوس ریست بشه و بعد دوباره انجام بدم که واقعا آزار دهنده بود .
بعد از آپدیت بایو به ورژن بعدی که میشه یکی مونده به آخری دیگه نتونستم سی پی یو رو اورکلاک کنم با تنظیمات قبلی ... و با خودم گفتم شاید مشکل از بایوس باشه ... بعد از چند بار میل زدن به اسوس اونها گفتند که در برنامه ی خودشون دارند که بایوسی جدید ارائه بدند !
آپدیت کردم به بایوس اخر ولی مشکل هنوز هم پابرجاست ...
الان فقط من میتونم رم ها رو اورکلاک کنم .. با تنظیم تایمینگ و ولتاژ رم و BUS اون ... ولی برای سی پی یو هنوز هم قادر نیستم ...
فکر کنم مشکل اصلی عدم توانایی من در تنظیم ولتاژ های بهینه تر برای این بایوس که مسلما بهینه تر شده است !
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی ...
مشخصات سیستم :
ASUS - P5K Deluxe
Q6600 - B3
2 GB Of Crucial Ballistix Tracer
این هم اون پروفایل :
کد:JumperFree Configuration Settings AI Overclocking: Manual CPU Ratio Control: Manual - Ratio CMOS Setting: 8 FSB Frequency: 400 PCI-E Frequency: 100 DRAM Frequency: DDR2-1067 DRAM Timing Control: Manual CAS# Latency: 5 RAS# to CAS# Delay: 5 RAS# Precharge: 5 RAS# Activate to Precharge: 15 TWR: AUTO TRFC: AUTO TWTR: AUTO TRRD: AUTO TRTP: AUTO DRAM Static Read Control: Disabled Transaction Booster: AUTO Clock Over-Charging Mode: AUTO CPU Spread Spectrum: Disabled PCIE Spread Spectrum: Disabled CPU Voltage: 1.43750v (1.4240v idle / 1.4160v load) CPU Voltage Reference: AUTO CPU Voltage Damper: Enabled CPU PLL Voltage: 1.50v DRAM Voltage: 2.15 FSB Termination Voltage: 1.30v North Bridge Voltage: 1.40v North Bridge Voltage Reference: AUTO South Bridge Voltage: AUTO Advance CPU Settings CPU Ratio Control: Manual - Ratio CMOS Setting: 9 C1E Suppport: Disabled Max CPUID Value Limit: Disabled Vanderpool Technology: Disabled CPU TM Function: Disabled Execute Disable Bit: Disabled PECI: Enabled USB Configuration USB Functions: Enabled Legacy USB Support: Disabled (need to enable it to detect USB flash drives
|
Labyrinth (15-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks