يک تیم از شرکت AMD موفق شدند که با اورکلاک کردن، سرعت پردازشگر چهار هسته اي AMD Phenom II را تا 6.5 گیگاهرتز بالا ببرند. آنها برای رسيدن به اين سرعت دماي CPU را با استفاده از هليم مایع تا منهای 230 درجه سانتيگراد پایین آوردند. البته برای رسيدن به چنين دمایی 500 لیتر نيتروژن مایع و 500 ليتر هلیم مايع مصرف شد.
هدف از انجام این کار شکستن رکورد 3DMark بوده است. در واقع این معيار قابلیت پردازش يک کامپيوتر را در رندر کردن تصاوير گرافیکی نشان می دهد. همچنين این تيم توانست رکود جهانی آن را با رسيدن به عدد 45474 بشکند. البته با این کار این گروه به رکورد بالاترین سرعت اورکلاک پردازشگرهای چهارهسته ای x86 هم دست پیدا کرد.
قبلا نبرد سهمگینی برای درز نکردن اخبار این محصول به وقوع پیوسته است و گزارش ها و مرور ها هم مبهم و تاریک بودند. اما بالاخره یک AMD دیگر از نسل 45 نانومتری ها - فنوم II چهار هسته ای - به بازار آمد. این پردازنده با دو طعم مختلف عرضه شده است! 2.8GHz X4 920 با قیمت 235 دلار و 3.0GHz X4 940 نسخه سیاه با قیمت 275 دلار. AMD با این محصول می خواهد پلی بین دو پردازنده Core 2 چهارهسته ای و Core i7 اینتل بزند و این خلاء را پر کند. البته در واقعیت اینگونه به نظر می رسد که آنها چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت دنباله رو اینتل هستند. در پلتفرم اژدهای AMD علاوه بر این دو پردازنده می توانیم شاهد سری 4800 برای کارت های گرافیک رادئون HD و سری 790 برای مادربردها باشیم. و البته تمام این پردازنده ها برای مصرف کمتر انرژی بهینه سازی شده اند و تقریبا 40 درصد مصرف کمتری نسبت به فنوم های قبلی دارند. برگ برنده فنوم II این است که طرفداران AMD می توانند بدون تعویض مادربرد آن را جایگزین پردازنده های 45 نانومتری قبلی خود کنند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید






پاسخ با نقل قول
Bookmarks