سلام بر آقا مهدی عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده دیر جواب دادم! بدجوری مشغول درس هستم...
اول کلام باید بگم که ایول دارین واسه کاری که با 2180 کردین... اینجاست که فرق استاد و شاگرد مشخص می شه...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه این که این تاپیکو زیاد منحرف نکنیم کوتاه می کنم...!
من راجع به کاربر نیمه حرفه ای حرف زدم!! (البته خودم در حد آماتور هم نیستم...!) با Air cooling و اطلاعات محدود و یه خورده محافظه کاری! (بالاخره من یه همین یه سیستم رو دارم اگه خدایی نکرده طوری بشه... ...!!)
همون طور که خودتون تست کردین به دلیل توان محدود پردازنده در ضریب کامل پردازنده اجازه افزایش باس بیشتر از 360 وجود نداشت! حتی با تونیک تاور...!!
پس میشه عنوان کرد که در شرایط عادی و با Air cooling رسیدن به 100% اورکلاک فرکانس پردازنده تقریبا غیر ممکن به نظر میاد...؟؟!
اگر در این مورد هم اشتباه فکر می کنم راهنمایی کنین خوشحال می شم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم از اینکه 3-2 روز جا پای بزرگان گذاشتیم و اظهار فضل!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کردیم معذرت می خوام... شاید هنوزم تحت تاثیر باس 537 هستم با مین P35...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرچند درس پس دادیم و هنوزم باید در محضر شما شاگردی کنیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks