برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا باشه از این جسارتا ! من عاشق این مدل ها بحث ها هستم .
خیر ! با یه AIR Cooling ساده هم میشه با E2180 با MP6 به FSB 1600 و حتی بالاتر رسید ! این پست رو ببین .تا اونجا که من اطلاع دارم (فهمیدم!!) باس هیچ پردازنده ای نمی تونه 2 برابر شه...!!!
من علم غیب دارم که منظور شما رو حدس بزنم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر تمام شرایط فراهم شه از لحاظ دما هم مشکلی نباشه در بهترین حالت می تونه به افزایش 100% باس برسه...
واسه همین E6550 که من خودم استفاده می کنم حداکثر باسی که ثبت شده واسش 660 یا 670 هست... اونم فکر کنم تحت سیستم کولینگ تغییر فاز بوده ...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم تا 530 رسیدم با همین P5K-E (بورد رو 170 خریده بودم!) بدون کولینگ واسه NB و با نیروانا پریمیوم... (می شه گفت به راحتی!!) البته فراموش نشه که 65 نانومتری هست...!! و رسیدن به باس بالای 500 واسه این سری پردازنده کار آسونی نیست...!! (ایشالا... همین روزا آخرین باسی رو که رسیدمو می ذارم... سعی می کنم 540 رو ثبت کنم...!!)
اصلا اون به کنار من تو پست قبلیم ، فقط می خواستم بگم که Max FSB در وحله اول به نوع پردازنده وابسته هست ! شما اصلا یه بحث جدا از این موضوع رو کشیدی وسط ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks