ViViD (10-12-08)
CPU VTT را 1.4 و GTL Ref NB را 0.58X بگذار ( GTL Ref های پردازنده را هم متناسب تغییر بده ) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین چه جوری میشه خبرش را بده ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ViViD (10-12-08)
منظور از متناسب تغییر دادن یعنی چطوری؟ 1 و 3 رو تغییر بدم یا 0 و 2 منفی بزارم مثبت بگذارم چطوری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
سلام بر آقا مهدی عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما کاملا متین... چون اگه غیر از این بود همه می رفتن E5200 یا امثالش رو می گرفتن اور می کردن...!!
تا اونجا که من اطلاع دارم (فهمیدم!!) باس هیچ پردازنده ای نمی تونه 2 برابر شه...!!!
اگر تمام شرایط فراهم شه از لحاظ دما هم مشکلی نباشه در بهترین حالت می تونه به افزایش 100% باس برسه...
واسه همین E6550 که من خودم استفاده می کنم حداکثر باسی که ثبت شده واسش 660 یا 670 هست... اونم فکر کنم تحت سیستم کولینگ تغییر فاز بوده ...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم تا 530 رسیدم با همین P5K-E (بورد رو 170 خریده بودم!) بدون کولینگ واسه NB و با نیروانا پریمیوم... (می شه گفت به راحتی!!) البته فراموش نشه که 65 نانومتری هست...!! و رسیدن به باس بالای 500 واسه این سری پردازنده کار آسونی نیست...!! (ایشالا... همین روزا آخرین باسی رو که رسیدمو می ذارم... سعی می کنم 540 رو ثبت کنم...!!)
وگرنه باس 500 واسه سری E8xxx که 45 نانومتری هستن و بالطبع پایداری بیشتری دارن چیزی نیست...!!! همون طور که گفتین با P31 هم می شه رسید...
البته آقا مهدی عزیز جسارت نشه...!! من در شرایط برابر گفتم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری E8xxx با فن کولر به راحتی 550 رو رد می کنن با کمی مهارت می شه تا 600 رسوند ولی در 65 تاتومتری ها باس 600 بدون کانتینر LN2 امکان نداره........!!!!!!
امیدوارم جسارت منو ببخشین...!!
پاورقی:
-----------
هیچ چی نمی تونه جای Asus رو بگیره...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (13-12-08)
البته این رو هم فراموش نکنید که هیچ وقت با ولتاژ دادن نمیتونید به جایی برسید حتی با LN2
پاورقی : 5200 هم میشه بالای 400 رفت ولی به خیلی چیزها مربوط میشه که یکیش دونستن اینه که چطوری میشه FSBWall رو دور زد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius عزیز برد خودت رو دست کم نگیر چون ...
همین برد تونسته به 610 هم برسه برای 8400
من خودم به دلایل مالی فعلا معلوم نیست پردازنده جدید بگیرم
Olesius (13-12-08)
عزیزم شما یه بار دیگه چیزی که نوشتینو بخونین...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره برداشتتون چیه؟ میشه یا نمیشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا باشه از این جسارتا ! من عاشق این مدل ها بحث ها هستم .
خیر ! با یه AIR Cooling ساده هم میشه با E2180 با MP6 به FSB 1600 و حتی بالاتر رسید ! این پست رو ببین .تا اونجا که من اطلاع دارم (فهمیدم!!) باس هیچ پردازنده ای نمی تونه 2 برابر شه...!!!
من علم غیب دارم که منظور شما رو حدس بزنم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر تمام شرایط فراهم شه از لحاظ دما هم مشکلی نباشه در بهترین حالت می تونه به افزایش 100% باس برسه...
واسه همین E6550 که من خودم استفاده می کنم حداکثر باسی که ثبت شده واسش 660 یا 670 هست... اونم فکر کنم تحت سیستم کولینگ تغییر فاز بوده ...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم تا 530 رسیدم با همین P5K-E (بورد رو 170 خریده بودم!) بدون کولینگ واسه NB و با نیروانا پریمیوم... (می شه گفت به راحتی!!) البته فراموش نشه که 65 نانومتری هست...!! و رسیدن به باس بالای 500 واسه این سری پردازنده کار آسونی نیست...!! (ایشالا... همین روزا آخرین باسی رو که رسیدمو می ذارم... سعی می کنم 540 رو ثبت کنم...!!)
اصلا اون به کنار من تو پست قبلیم ، فقط می خواستم بگم که Max FSB در وحله اول به نوع پردازنده وابسته هست ! شما اصلا یه بحث جدا از این موضوع رو کشیدی وسط ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Olesius (13-12-08)
|
امیر جان این لینکی که دادی ، بردش ASUS P5K هست ها ! ( دمت گرم ! امیدوار شدم بهش ! LOOOL )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر قبول کن که کار خیلی سختیه با E5200 به FSB بالای 400 رسید ! و حتی با بهترین کولینگ ها هم نمیشه به صورت نیمه استیبل ازش استفاده کرد .
برای مثال رکورد های جهانی این پردازنده که بتونه یه تست 10 دقیقه ای مثل SuperPi 32m رو Pass کرده ببین :
http://www.hwbot.org/listResults.do?...true&limit=100
فقط رکورد اول همون fsb400 هست و رکورد یازدهم . بقیه رکورد ها فاصله قابل توجهی با رکورد اول دارند که میشه گفت داشت یه e5200 هم که Batch خوبی داشته باشه هم شانس میخواد !
.
.
....
......
تا اونجا که من اطلاع دارم (فهمیدم!!) باس هیچ پردازنده ای (در شرایط عادی با فن کولر) نمی تونه 2 برابر شه...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تمام شرایط فراهم شه از لحاظ دما هم مشکلی نباشه (با LN2 یا Phaze chenge در بهترین حالت می تونه به افزایش 100% باس برسه...
Dark Devil (13-12-08), Labyrinth (13-12-08)
سلام بر آقا مهدی عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده دیر جواب دادم! بدجوری مشغول درس هستم...
اول کلام باید بگم که ایول دارین واسه کاری که با 2180 کردین... اینجاست که فرق استاد و شاگرد مشخص می شه...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه این که این تاپیکو زیاد منحرف نکنیم کوتاه می کنم...!
من راجع به کاربر نیمه حرفه ای حرف زدم!! (البته خودم در حد آماتور هم نیستم...!) با Air cooling و اطلاعات محدود و یه خورده محافظه کاری! (بالاخره من یه همین یه سیستم رو دارم اگه خدایی نکرده طوری بشه... ...!!)
همون طور که خودتون تست کردین به دلیل توان محدود پردازنده در ضریب کامل پردازنده اجازه افزایش باس بیشتر از 360 وجود نداشت! حتی با تونیک تاور...!!
پس میشه عنوان کرد که در شرایط عادی و با Air cooling رسیدن به 100% اورکلاک فرکانس پردازنده تقریبا غیر ممکن به نظر میاد...؟؟!
اگر در این مورد هم اشتباه فکر می کنم راهنمایی کنین خوشحال می شم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم از اینکه 3-2 روز جا پای بزرگان گذاشتیم و اظهار فضل!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کردیم معذرت می خوام... شاید هنوزم تحت تاثیر باس 537 هستم با مین P35...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرچند درس پس دادیم و هنوزم باید در محضر شما شاگردی کنیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو mp10 حرارت پردازنده با وجود 1.7v vcore ، حتی با تونیک بالا بود . نمیشد بالاتر رفت . وگرنه fsb wall وجود نداشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم خیر . چون e2160 رو هم میشه تا حدود 3.6ghz با AIR Cooling اورکلاک کرد .پس میشه عنوان کرد که در شرایط عادی و با Air cooling رسیدن به 100% اورکلاک فرکانس پردازنده تقریبا غیر ممکن به نظر میاد...؟؟!
رکورد هشتم wPrime 1024m رو با Core 2 E2160 @ 3862mhz رو ببین . با Air زده شده .
کلا اورکلاک قانون خاصی نداره ! :دی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Labyrinth (13-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks