من خودم 2180 رو 3.4 با ولتاژ 1.3 اوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد به این هم توجه کن پردازنده نسخه ES هست
دوستان به این اسکرین شات یه نگاهی می ندازین؟؟؟
فکر می کنین این ولتاژ تو این فرکانس طبیعی هست؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مال من L724A520 هست (E6550) بیشتر از 480 امتحان نکردم تا حالا (به خاطر نداشتن کولر و بسی بالا بودن دما) که ببینم مشکل داره یا نه!! ولی ولتاژ در 3.36 رو 1.4 وایمیسته...
حالا این یکی چطور شده...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خصوصا که دما بسی پایین می باشد...!!!
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 26-11-08 انجام شده است
من خودم 2180 رو 3.4 با ولتاژ 1.3 اوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد به این هم توجه کن پردازنده نسخه ES هست
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 26-11-08 انجام شده است
عذر می خوام ES چه مفهومی داره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم دیدم... ولی معنی شو نفهمیدم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک نوعی از پردازنده هاست که برای تست اورکلاک و ... ارایه میشه ( فقط به گروه های اورکلاک و تعداد محدودی از افراد )
توی این دسته پردازنده ها FSB Wall خیلی کمه و بیشتر میشه پردازنده رو اورکلاک کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یک توضیح ساده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یادمه e6300 هایی که واسه اولین بار وارد ایران شدند و به خاطر شرایط بازار ایران که می شه گفت همیشه همین طوره با قیمتی بیش از بازارهای جهانی فروخته می شدند FSB Wall نداشتند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جزء محدود پردازنده هایی بودند که در باس بالای 500 به خوبی جواب می دادند... یه نمونه هم شات می ذارم...
سوالی که اینجا مطرح می شه چه جوری می شه یه cpu بدون FSB Wall الان تهیه کرد....؟؟؟؟؟؟
میشه راجع به این ولتاژها یه نفر توضیح بده که اولا" دقیقا" چی هستند و ثانیا" تا کجا میشه بردشون بالا :
CPU VCore
CPU Termination Voltage
CPU PLL Voltage
CPU Reference
CPU Reference2
MCH Core
MCH Reference
MCH/DRAM Reference
ممنون ......................................
سلام :
درسته اول بپرسي بعد انجام بدي !
يا انجام بدي و بعد بپرسي !
450 هزار تومان خسارت زدي بعد مي پرسي !
بوسيله اين ولتاژ ها مي توني هم CPU هم مين رو بپروني !
((( شوخي کرد )))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين تنظيمات مربوط ميشه به يکسري مين خاص که مخصوص اورکلاک هستند ...
شما حتي با ديکشنري هم معني کني مي توني متوجه بشي .
بجز سومي همش معلومه !
جدی جدی داری قتل این مادربورد بیچاره رو میندازی گردن من ها ..........!!!!! من اتهام رو قبول ندارم !!!
Labyrinth (27-11-08)
دوستان فکر نمی کنید مردنی همون بمیره بهتر نیست...؟؟؟؟؟
یه مینی که با 4تا ولتاژ بالا پایین کردنا سکته زده همون بمیره بهتره........!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks