AMD>INTEL (26-11-08), Olesius (15-04-09), sadeghros.1 (10-02-11), ViViD (25-11-08)
نوع اول:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم قبل از اوور کردن به شکل عادی روشن هست لبته اون کانتینر مسی یا آلمینییومی تا حدی گرمای CPU رو میگره تا در هنگامی که عملیات اوور و Set کردن بایوس و تنظیمات ذخیره میشه .....انوقت نیتروژن رو جرعه جرعه داخل کانتینر میریزند و دمای پردازنده منفی میشه و اگر خیلی بریزن چی میشه ؟Cold Bug میشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع دوم :
با فن استوک یا هر کولری تنظیمات بایوس برای اوور Set کرده و بعدش پروفایل رو ذخیره کرده و سیستم رو خاموش می کنید .سریع فن استک رو برداشته وکانتینر رو استاد می کنی (میبندی)! و سیستم رو همزمان با نیتروژن مایع روشن می کنید !
AMD>INTEL (26-11-08), Olesius (15-04-09), sadeghros.1 (10-02-11), ViViD (25-11-08)
سلام :
Cold Bug :
اگر اشتباه نکنم يعني ايست قلبي CPU از سرما !
يعني ميشه همون مثلي که مي گن يارو از اون ور بوم افتاد ...
دماي CPU ، دقيق نمي دون ولي مي گن از منفي 50 که پايين تر بره الکترون ها يخ مي زنند و
عملا CPU سکته مي کنه ! البته خراب نمي شه و سريع شما بايد دما رو بالا ببري ( مثلا بياري 40 منفي )
همانجور که گرماي زياد از اشکالات اور کلاک هست ، سرماي زياد هم براي خودش مشکليه !
|
سلام به همه دوستان عزیز...
راستش بدجوری دنبال یه سیستم تست واسه اور هستم... خودمم چندتا قطعه رو زیر نظر دارم ولی رو مین هنوز گیر کردم...!!
هدف: سرو کله زدن بشتر با ولتاژها و تنظیمات مربوط به cpu واسه افزایش قابل توجه فرکانس cpu به طور پایدار یا واسه رکورد Hbowt...به طور خاص DFI Infinity P35 Blood-Iron t2rl رو در نظر دارم با باس حداکثر 550 اگر دوستان پیشنهاد دیگه ای در همین رنج قیمت دارن ممنون می شم راهنمایی کنن... تا حدود 100 تومن...
در ضمن اگه لطف کنین حداکثر باسی که مین تجربه کرده رو هم ذکر کنین بسیار ممنون می شم...
خودم در حال حاضر از وجود p5k-e لذت می برم ولی جرائت ژانگولر بازی با باس بیش از 500 رو پیدا نکردم...(cpu E6550)
در مورد cpu هم این نظر رو دارم که از پردازنده های با ضریب بالا استفاده کنم p4 631 or e2160 or e2200... به نظر می رسه اگه کولینگ مناسبی پیدا کنم p4 واسه شروع بد نباشه...؟؟؟
و اینکه با هایپر 212 یا تونیک(نیروانا هم در راهه!!) گرمای p4 رو تا چه حدود فرکانسی می تونم دفع کنم؟؟؟ فعلا که واتر کولینگ در دسترس نیست...
با سپاس...
How to read Intel CPU batch number.
Example: L149A463-0726
1st letter or digit = plant code (Malay)
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = .............., Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = .........., Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = ............, Malaysia
Q = ..........., Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
2nd digit = Year of production (2001)
3rd & 4th digits = week (49th week )
5th - 8th digits= lot number
10th - 13th digits = serialization code
Olesius (26-11-08)
من هم Abit رو تایید میکنم ولی IP35-e رو سرچ کردم حداکثر 400-440 بود... یه مورد خاص به 480 اشاره شده بود! اونم انگار با ترکوندن ولتاژ NB & FSB و البته تست ناپایدار...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال واقعا DFI در حد 100 واقعا محشره... اگه کلید پاور و ریست هم رو برد می ذاشت که غوغا می شد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی آقا امید با این طریقی که شما گفتید می شه یه بچ پیدا کرد که FSB Wall نداشته باشه؟؟
انگار این طوریاست که اولین سری از هر پردازنده که وارد می شه fsb wall نداره؟؟؟
اصلا چه جوری می شه یه بچ خوب واسه ترکوندن بدون FSB Wall پیدا کرد؟؟
اینم راهنمایی کنین ممنون میشم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
Olesius (26-11-08)
2180 من شماره اش Q807A198 هست و تا فرکانس 462 راحت بالا می یاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (26-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks