برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز من فرکانس رم رو گفتم دستی انتخاب کن نه ضریب مموری...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی انگار فرکانس رم مستقیما در مین شما انتخاب نمی شه و فقط ضریب قابل تغییره...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال من نتوستم مشخصات مینت رو ببینم ولی روشن شد که مین نمی تونه ضریب یا memory multiplier رو به خوبی انتخاب کنه...
یه لطفی کن cpu رو از اورکلاک در بیار باس رو از همون 250 برگردون 200 و اگه واسش (cpu host frequency) نرمال یا auto هست انتخاب کن...
save کن و رستارت... دوباره برو تو بایوس و واسه memory multiplier ببین چه ضریب هایی می تونی برداری؟؟ باید 3.33 اونجا وجود داشته باشه که در باس 200 بتونه رمهارو در فرکانس 666 قرار بده...
واسه آخرین بار زحمت اینم بکش.. ایشاا.. حل می شه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks