در چه تاپیک دیگه ای من برای پردازنده های 45nm ولتاژ بیشتر از 1.4 پیشنهاد نکردم؟ برای چه پردازنده ای؟ با چه مادربردی؟ با چه نوع کولینگی؟ خود شخص سوال کننده کی بوده؟ اطلاعاتش از OC چقدر بوده؟
باید سند و مدرک بیارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

برای استفاده 24/7 و با Air cooling به دلیل خطر ایجاد ElectroMigration که در اثر داغ شدن بیش از حد پردازنده در شرایط سخت کاری به وجود میاد. پیشنهاد نمیشه به پردازنده (با توجه به تکنولوژی ساخت و پارامترهای دیگه) ولتاژهای خارج از حد مجاز اعمال کرد.

باتشکر
ما که نفهمیدیم اون اکترو...... چی گفته بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . میدونم که ضرر داره ! ولی اگر ولتاژ 1.45 باشه یا 1.5 و دما از چه حدی بالا نره ضرر نداره واسه 45nm ؟

خلاصش اینه که من 7300 دارم و میخوام اونو تا جایی که راه داره اور کنم بدون خطر آتش سوزی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یعنی تا جایی که ولتاژ میشه بهش داد و فرکانسشو برد بالا که در 24/7 مشکلی پیدا نکنه با کولر خوب ! البته این کولر بعد از تست معلوم میشه که من چند روز دیگه که خریدم تست دما رو هم میزارم که بشه گفت نهایتا چه ولتاژی و چه فرکانسی با اون کولر که قراره بخرم میشه روش اعمال کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

حالا چی میگی عماد جان ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید