پاسخ: سوال در مورد اورکلاک کردن
نقل قول:
در حالت عادی روی 35 درجه است در حالتی که با cpu-z تحت استرس قرار میگیره تا 65 میره .یعنی چی که همیشه لازم نیست اور باشه ؟؟یعنی هر موقع میخوام رندر بگیرم اورش کنم ؟؟؟
یعنی پروفایل اورکلاک و حالت عادی بسازم وروی این دو حالت سوییچ کنم ؟؟؟
راستی اگه بخوام باز نظر مثبتی بدم درباره راهنمایی های شما . باید برم همون گیگابایت ؟؟
دوست عزیزم واقعا ممنونتم که سوالامو صبورانه پاسخ دادی :11()::11()::11()::11()::love::love:
اخرین سوال میدونم اذیتت کردم ولی اخرین سوال شات یکی مونده یه اخری رو باز کن همون که بگ گراندش نارنجیه .اینجا cpu در حالت load هست .توی قسمتthis processor <<cpu multi thread زده" 9837 " این عدد مجمه فرکانس هسته هارو نشون میده؟؟؟
قسمت سمت چپش هم دما رو نشون داده اونم یه چک بکن بی زحمت ببین مشکلی نداره این دما در حالت load ???میحوام مطمین بشم ممنونتم
اون لینک نظر رو هم دوباره میفرستی بیزحمت که من نظر بدم
نقل قول:
دوست عزیزم واقعا ممنونتم که سوالامو صبورانه پاسخ دادی :11()::11()::11()::11()::love::love:
اخرین سوال میدونم اذیتت کردم ولی اخرین سوال شات یکی مونده یه اخری رو باز کن همون که بگ گراندش نارنجیه .اینجا cpu در حالت load هست .توی قسمتthis processor <<cpu multi thread زده" 9837 " این عدد مجمه فرکانس هسته هارو نشون میده؟؟؟
قسمت سمت چپش هم دما رو نشون داده اونم یه چک بکن بی زحمت ببین مشکلی نداره این دما در حالت load ???میحوام مطمین بشم ممنونتم
اون لینک نظر رو هم دوباره میفرستی بیزحمت که من نظر بدم
دمای چیپست کمی بالاست ولی مشکل ایجاد نمیکنه .کولینگ کیستون به چه شکل هست . چند تاعکس از داخل کیس بگیرید .
این هم لینک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
دمای چیپست کمی بالاست ولی مشکل ایجاد نمیکنه .کولینگ کیستون به چه شکل هست . چند تاعکس از داخل کیس بگیرید .
این هم لینک
cpu cooler :cooler marster 280 l nepton که در قسمت بالای کیس فناش نصب شده
اون دو تا فن ها که بالای کیس هست برای خود کیس هست . فنهای خود واترکولینگ رو براتون نبستند ؟
نقل قول:
اون دو تا فن ها که بالای کیس هست برای خود کیس هست . فنهای خود واترکولینگ رو براتون نبستند ؟
چرا .توی بروشور خود خود کولر مستر نوشته بود که فن بالای کیس رو دربیارید و دو تا فن 280 L جایگذاری کنید .در واقع یه فنی که بالا بود دراورد .(یک فن بیشتر نبود)
Top: 120/140mm fan x 2, (one 140mm black fan installed, 1200 RPM, 19 dBA)دو تا فن کولر cpu قرار گرفت. کیسم هم cooler maser cosmo se هست .وقتی بهش گفتم که این فن رو یه جا دیگه ببند گفت نمیشه ولی تو بروشور کیس نوشته چند تا فن میتونه اضافه بشه .وجلوی چند تا از فن ها زده اختیاری optional ..حالا یه سوال میشه این فن رو که گفتم جای دیگه کیس بست ؟؟
نقل قول:
چرا .توی بروشور خود خود کولر مستر نوشته بود که فن بالای کیس رو دربیارید و دو تا فن 280 L جایگذاری کنید .در واقع یه فنی که بالا بود دروند دو تا فن کولر cpu قرار گرفت. کیسم هم cooler maser cosmo se هست .وقتی بهش گفتم که این فن رو یه جا دیگه ببند گفت نمیشه ولی تو بروشور کیس نوشته چند تا فن میتونه اضافه بشه .وجلوی چند تا از فن ها زده اختیاری optional ..حالا یه سوال میشه این فن رو که گفتم جای دیگه کیس بست ؟؟
در واقع چون مادر بردم بزرگ بود اصلا جا نمیشد بخواد فنو داخل ببنده
دوست عزیز کیس من فول تاور نیست اگه فول تاور میگرفتم به راحتی فن های cpu درون کیس قرار میگرفت پولم نرسید فول ناور بگیرم خیلییی گرون بود
نقل قول:
دوست عزیز کیس من فول تاور نیست اگه فول تاور میگرفتم به راحتی فن های cpu درون کیس قرار میگرفت پولم نرسید فول ناور بگیرم خیلییی گرون بود
اورکلاک رو همیشه فعال نباشه مشکلی پیش نمیاد .
نقل قول:
اورکلاک رو همیشه فعال نباشه مشکلی پیش نمیاد .
مثلا روی حالت اورکلاک چند ساعت میتونم رندر بگیرم که مشکلی پیش نیاد .دما روی چند درجه باشه خوبه ؟؟؟
شماره تلفنتون رو هم بدید بیزحمت لپ تابم تعمیر میخواد شما انجام میدید ؟؟
نقل قول:
مثلا روی حالت اورکلاک چند ساعت میتونم رندر بگیرم که مشکلی پیش نیاد .دما روی چند درجه باشه خوبه ؟؟؟
شماره تلفنتون رو هم بدید بیزحمت لپ تابم تعمیر میخواد شما انجام میدید ؟؟
باید دما رو زیر نظر داشته باشید . درباره اطلاعات تماس هم تو pm با من هماهنگ کنید .