پاسخ: سوال در مورد اورکلاک کردن
نقل قول:
بالای صفحه نوشته 5WAY روی اون کلیک کنید .راهنمای کامل این برنامه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
طبق شات اول : روی ALLCORE بگذارید وSTART رو بزنید .
نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون که اومدی
من یه خورده میترسم چون اورکلاک شنیده بودم که کار هر کسی نیست و میخواستم به صورت خودکار انجام بشه
case cosme SE
cooling :cooler master nepton 280 L
power 850 w green
دوست عزیز فکر نکنم با این کولینگ و کیس و پاور به مشکل بخورید اورکلاک اتوماتیک خوب هست ولی اگر دستی اورکلاک کنید هم میتونید پرفومنس بهتر بگیرید . در اورکلاک اتوماتیک بعضی وقتا در بعضی مادربورد خود به خود مادربورد ولتاژ میده . در اورکلاک خیلی خوب این رو هم در نظر داشته باشید که بایوس خوب و عالی رو برای مادربورد انتخاب کنید . چون بعضی از بایوس ها برای اورکلاک بهتر هستن
نقل قول:
طبق شات اول : روی ALLCORE بگذارید وSTART رو بزنید .
روی all core گذاشتم و کلیک کردم و ریست شد یه کارایی کردم بعدش یه wizard خودکار شروع شد .فک کنم خودش خودکار اور کلاک کرد اینم عکسش .
یه نگاهی بندازید ببینید اوکی هست ؟؟مشکلی نداره ؟؟؟راستی دوست عزیز سما ساکن کجا هستید کدوم شهر ؟؟
بالا سمت راست نوشته بهینه شد به صورت اتوماتیک و نوشته اسن مود فعال خواهد بود برای کمترین توان و کمترین نویز فن .اومدم اورکلاک کنم بدترم شد :1. (10):
کار من نیست فک کنم فن واتر کولر هم خاموش کرده و یه فن کیس رو قوی تر کرده که کلا کمتر انرژی مصرف کنه
بله مقداری اور شده . البته سعی کنید کمی اطلاعات سخت افزاریتون رو بالا ببرید .
من تهران هستم .
نقل قول:
من تهران هستم .
سلام دوست خوبم من دوباره تلاش کردم و all core رو زدم و سیستم ریست شد و دوباره وقتی بالا اومد خودش به صورت خودکار یه مراحلی رو برای اورکلاک انجام داد و یک امتحانی از سیستم گرفت و نهایتا تا 32 درصد اورکلاک کرد
حالا من اومدم در حالت غیر اورکلاک و حالت اورکلاک سیستم رو تحت فشار قرار دادم و با نرم افزار HWmonitor دمای cpu رو در دو حالت چک کردم .دمای هسته های cpu از حدود 30 درجه به 65 رسیده .میخواستم بدونم این برای cpu خطرناک نیست ایا؟؟ عمر قطعاتو پایین نمیاره ؟؟؟؟ عکس هارو ببینید
(درحالت اورکلاک نشده )
درحالت اورکلاک شده که دمای قطعات همه رفته بالا
نقل قول:
من تهران هستم .
دوست عزیز کمکم میکنی لطفا :11()::11():
نقل قول:
دوست عزیز کمکم میکنی لطفا :11()::11():
اگر در حالت load به این درجه رسید مشکلی ندارد . لازم نیست همیشه روی حالت اور باشه .
نقل قول:
اگر در حالت load به این درجه رسید مشکلی ندارد . لازم نیست همیشه روی حالت اور باشه .
در حالت عادی روی 35 درجه است در حالتی که با cpu-z تحت استرس قرار میگیره تا 65 میره .یعنی چی که همیشه لازم نیست اور باشه ؟؟یعنی هر موقع میخوام رندر بگیرم اورش کنم ؟؟؟
یعنی پروفایل اورکلاک و حالت عادی بسازم وروی این دو حالت سوییچ کنم ؟؟؟
راستی اگه بخوام باز نظر مثبتی بدم درباره راهنمایی های شما . باید برم همون گیگابایت ؟؟
نقل قول:
در حالت عادی روی 35 درجه است در حالتی که با cpu-z تحت استرس قرار میگیره تا 65 میره .یعنی چی که همیشه لازم نیست اور باشه ؟؟یعنی هر موقع میخوام رندر بگیرم اورش کنم ؟؟؟
یعنی پروفایل اورکلاک و حالت عادی بسازم وروی این دو حالت سوییچ کنم ؟؟؟
راستی اگه بخوام باز نظر مثبتی بدم درباره راهنمایی های شما . باید برم همون گیگابایت ؟؟
بله پروفایل بسازید و موقع نیاز پروفایل مورد نظر رو load کنید .
:11():