lorn (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), morteza.p (05-10-12)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Behzad Tak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر فراوان از دو دوست گلم آقا بهزاد گل و امیر حسین عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط alksdj در تاریخ 05-10-12 انجام شده است
lorn (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), morteza.p (05-10-12)
میکائیل جان ادیت کردم این گزینه باید enable باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لود لاین کالیبریشن افت فشار ولتاژ زیر لود سی پی یو را جبران میکند .
مثلا وقتی ولتاژ سی پی یو را روی 1.35 قرار میدهید اگر این گزینه فعال نباشد در لود سنگین ولتاژ سی پی یو افت پیدا کرده و مقداری کم میشه و تا میزان 1.31-1.32 کم میشود که احتمال اینکه با این افت ولتاژ سیستم unstable بشه هست . با فعال کردن این گزینه که در بردهای مختلف میزانش فرق میکند و در بردهای جدید میزانش با % یا low & high& extreme &... تعریف شده این افت ولتاژ توسط برد جبران میشود .
به همین دلیل هم وقتی این گزینه فعال باشد در CPU-Z میزان ولتاژ مقداری بالاتر از ولتاژ ست شده در بایوس نمایش داده میشود .
خواهش میکنم عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیرحسین جان من برای دل خودم اور میکنم نه برای رقابت آن هم با هموطنم . اگر قرار باشد رقابتی هم باشد قطعا با هموطنم نیست و با بیگانگان خواهد بود.
من خودم موقع تست گرفتن گزینه CPU PLL Voltage را تا مرز 1.85-1.9 و FSB Termination Voltage را تا 1.54-1.58 و NB Voltage را تا 1.48-1.52 افزایش میدادم .
البته این موارد در سی پی یو های مختلف عملکرد مختلفی خواهد داشت .
آخرین ویرایش توسط Behzad Tak در تاریخ 05-10-12 انجام شده است
alksdj (05-10-12), Jagvar (05-10-12), lorn (05-10-12), mehrdad_ab (05-10-12), morteza.p (05-10-12), pc_hex (05-10-12), poorya_user (06-10-12), Shahryar (05-10-12), smrbh (06-10-12)
من هم به نوبه خودم تبریک می گم به شما دوستان عزیز و همچنین شهر سخت افزار. تلاشتون واقعاً ستودنی بوده و برای بار اول فوق العاده عمل کردید.
فقط مواردی که به ذهنم رسید و شاید دوستان اشاره نکرده بودند رو ذکر می کنم.
ممکن هستش روی حالت تک کور و تک ترد به فرکانس بالاتری برسید.
این CPU که فرکانس خوبی می زنه حیفه که با یک برد DDR3 تست هاش گرفته نشه چون می تونید به راحتی مقام های بین اول تا سوم رو کسب کنید.
توی عکس ها نحوه عایق کاریتون رو دیدم ، خیلی خوب بود ، فقط سعی کنید سطح خمیر رو هم سطح یا پایین تر از IHS بگیرید که پات به درستی روی پردازنده بشینه.
برای بالا رفتن فرکانس شما احتیاج به اعمال FSB termination و NB voltage دارید. NB رو زیاد بالا ندید چون پردازنده دوال کور هستش و FSB زیادی نمی خره این پردازنده. حواستون باشه روی ایر که FSB رو در میارید میزان ترمینیشن رو زیاد ندید چون همین باعث سوختن پردازنده می شه. Vcore بیش از حد هم فقط باعث افزایش دما می شه و Vcore رو فقط متناسب با فرکانس پردازنده بدید نه متناسب با FSB .
فوم گوفلکس یا نسوز هم بنده دارم ، اگه جایی پیدا نکردید ، آدرس بدید براتون ارسال کنم.
موفق و موید باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط poorya_user در تاریخ 06-10-12 انجام شده است
alksdj (07-10-12), Behzad Tak (06-10-12), Jagvar (06-10-12), lorn (06-10-12), mehrdad_ab (07-10-12), morteza.p (06-10-12), Shahryar (07-10-12), smrbh (06-10-12)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Behzad Tak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر از دو دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط poorya_user برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشاالله بتونم با راهنمایی هایی که کردین بتونم رکود اول دنیا رو بزنم
به امید چنین روزی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (07-10-12), mehrdad_ab (07-10-12), Over_Cracker (07-10-12), Shahryar (07-10-12), smrbh (07-10-12)
|
با سلام عرض ادب خدمت همه بچه ها همونجور مشخص بود الان رکورد اول دنیا هم جا به جا شد
الان داغ داغ هست این رکورد چند دقیقه پیش این ثبت شد که نتیجش سر فرازی ایرانی و ایران زمین هست
ثبت این رکورد رو به همه بچه ها تبریک می گم مخصوصا بچه های خوب تیم شهر سخت افزار
اینم ولید و سایر جزئیات
http://hwbot.org/benchmark/cpu_frequency/rankings?hardwareTypeId=processor_1387#start=0#int erval=20
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2535742
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبریک میگم شما دو دوست عزیزمون ، امیر جان ، مهدی جان؛ کارتون عالیه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک را لحظه به لحظه دنبال میکردم و شاهد فعالیت این دو دوست عزیزمون بودم ...
برای اولین Session کارتون عالیه و همین طوری که سر X58A-OC ، پات و ... دیدید هر کمکی و نکته ای باشه در حد توان من و سایر دوستان کمکتون میکنیم تا شاهد موفقیت هر چه بیشتر شما عزیزان ==> تیم شهر سخت افزار ==> کشور عزیزمون باشیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن کمک های پوریا و بهزاد عزیز هم شایسته تشکر هست .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
alksdj (07-10-12), Behzad Tak (17-10-12), Jagvar (07-10-12), lorn (07-10-12), mehrdad_ab (07-10-12), Over_Cracker (07-10-12), poorya_user (08-10-12), smrbh (08-10-12)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از شما و تمامی بچه هایی که ما رو در این کار کمک کردن به خصوص آقا بهزاد و پوریا گل
Jagvar (07-10-12), lorn (07-10-12), Over_Cracker (07-10-12), Shahryar (07-10-12), smrbh (08-10-12)
سلام شهریار جانتبریک میگم شما دو دوست عزیزمون ، امیر جان ، مهدی جان؛ کارتون عالیه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک را لحظه به لحظه دنبال میکردم و شاهد فعالیت این دو دوست عزیزمون بودم ...
برای اولین Session کارتون عالیه و همین طوری که سر X58A-OC ، پات و ... دیدید هر کمکی و نکته ای باشه در حد توان من و سایر دوستان کمکتون میکنیم تا شاهد موفقیت هر چه بیشتر شما عزیزان ==> تیم شهر سخت افزار ==> کشور عزیزمون باشیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن کمک های پوریا و بهزاد عزیز هم شایسته تشکر هست .
واقعا تشکر می کنم
حقیقت امر اینه که اگر شما و دیگر بچه های دیگه میدون و بها نمی دادین واقعا ما نمی تونستیم همچین کاری کنیم
واقعا کار کار تیمی بود همه بچه ها توش نقش داشت و نمونه یک کار تیمی رو نشون دادن با راهنمایی ها و پشتبانی های خوبشون ما که کاری نکردیم فقط تست گرفتیم که اونم از همه بر میاد
در آخر باز هم از شما و دیگر بچه تشکر می کنم
برای راهنمایی های آینده مزاحمتون می شیم
اینم عکسهای امروز امیدوارم خوشتون بیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (07-10-12), Behzad Tak (07-10-12), Jagvar (07-10-12), nima_hl (07-10-12), Over_Cracker (07-10-12), PUMAOC (07-10-12), Shahryar (07-10-12), smrbh (08-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks