متشکرم شهریار جان
این که گفتید پروفایل مناسب برای رم ردیف کنیم خوب وقتی رم رو بصورت دیفالت روی 800 برد میشناسه پس چه فرقی داره با اینکه بخواهیم بصورت دستی اور کنیم؟
اونطوری هم رم رو پروفایلی زدیم که میتونه تحمل کنه
ولی اگر درست متوجه شدم باشم منظورتون اینه که اگر برد ساپرت کنه وقتی خودش بتونه رم رو بصورت مثلاً 1200 مگاهرتز در بیاره نیازی به تنظیم دستی در بایوس نداریم و بصورت اتوماتیک تنظیمات رو درست میکنه؟ این درسته؟
با ایدت کردن SPD امکان تنظیم کردن تایمینگهای Sub هم هست؟
در مورد نکته جالبی که گفتید در مورد تغییر کمپانی سازنده یعنی اگر یک کمپانی JEDEC ID ثبت شده نداشته باشه و ما بطور فرض یک اسم دلخواه بزنیم بعد مشکلی پیش میاد؟
طوری که من متوجه شدم با ادیت کردن نیازی دیگه به اینکه هر تغییری رو در بایوس بدیم نیست و یکسری تنظیمات رو میشه بدون تنظیم دستی نتیجه گرفت از پروفایلی که به SPD میدهیم
و نکته دیگه ای که فهمیدم این هست که وقتی یک برد یک رم رو ساپرت نکنه با تغییر SPD به شرطی که قابلیت تحمل اون تغییرات رو داشته باشه میتونیم اون برد و رمی که همدیگه رو ساپرت نمیکردند رو با هم دوست کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب نرم افزار SPD Tools یک سری دیتا بیس میخواهد برای اینکه بتونه یک رم رو تغییر بده
اول میاد بک آپ میگیره از SPD Timming رم و بعد اون سری تنظیمات دلخواه مارو میتونه به رم اضافه کنه
منظور سوال دوم این بود که آیا دیتا ییس باید پیش فرض باشه اگر هست داخل اینترنت باید به چه عنوانی جستجو کرد؟
متشکرم امیدوارم با ادامه این مطلب بتونم تجربه ای کسب کنم
Bookmarks