سلام وحید جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم که بالاخره یکی رفت دنبال این قضیه شیرین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید ادیت کردن SPD به منظور های مختلفی انجام میشه که مهم ترین اون ها ساختن پروفایل های مختلف هست که همین ساختن پروفایل های مختلف هم به منظور های مختلفی انجام میشه . مثلاً یادم هست که یک سری از رم های OCZ بود برای پلتفرم AMD که پروفایل این رم ها ناسازگاری ایجاد کرده بود و پس از مدتی Tony با ارائه SPD مناسب این مشکل را رفع کرد .
یکی دیگه از استفاده های پروفایل ساختن و ادیت کردن این هست که مثلاً رم های شما ظرفیت کار در فرکانس 1066mhz را به راحتی دارند ولی پروفایلی براش ندارند که شما می تونید اون پروفایل را با مشخصات تایمینگ ها براش بسازید .
تحقیقاتی در این زمینه من داشتم که بخش نهاییش هنوز تمام نشده ولی اطلاعات زیادی را میشه از SPD گرفت مثل tCASE Maximum که ایشالله تحقیق تموم بشه به صورت عمومی منتشر میکنم نتیجه اش را ...
یکی دیگه از نکات شیرین ادیت کردن SPD تغییر کمپانی سازنده رم هست !!! من الان میتونم برای مثال با رم های Team Group یا Crucial رکوردی را به راحتی با نام Apacer بزنم ! اینجاست که کمپانی های سازنده رم معمولاً مسابقات اورکلاک آنلاین رم برگزار نمیکنند . البته شما مجاز به انتخاب شرکت هایی هستید که JEDEC ID ثبت شده داشته باشند . در واقع نرم افزار های ادیت SPD با عوض کردن JEDEC ID نام کمپانی را عوض می کنند .
امیدوارم اطلاعات به دردتون خورده باشه . اگه تصمیم به ادیت کردنش هم دارید بگید تا آموزش های لازم را خدمتتون ارائه کنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دومتون را هم اگه میشه بیشتر توضیح بدید دقیق متوجه نشدم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks