اینجا هم درباره پشتیبانی گیگابایت اعلام کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
اینجا هم درباره پشتیبانی گیگابایت اعلام کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه نمیره تو ویندوز بایوس خیلی حرفه ای هستش یه گزینه داره load defults درسته همونه
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
بله . اون تو ویندوز نرفتن دلیلش نرم افزاری هست . میتونه از تنظیمات بایوس باشه . به خاطر بیارید موقع نصب ویندوز چه تنظیماتی کردید . اگر باز جواب نداد ویندوزتون به مشکل خورده باید دوباره نصب بشه .نقل قول:
ممنون خیلی لطف کردید انشاالله فردا مزاحمتون میشمم الان خیلی دیروقته دیگه خیلی ممنون تا فردا
سلام مجدد وارد ویندوز نمیشه حتی در حالتsafe mod راهی هست خارج ویندوز restore pointe کرد؟
موقع نصب ویندوز چه تنظیماتی انجام دادی . روی حالت legacy نصب کردی یا حالت uefiنقل قول:
من از وقتی ویندوز نصب کردم نه دست به بایوس زدم نه ویندوز بصورت پیشفرض نصب کردم این حالتها که شما میفرمایید نمیدونم چی هست فقط دوتا دکمه اورکلاک و فست بوت مادر برد و زدم که اونا رو هم خاموش کردم
باید وینوزتون رو reapir کنید . احتمالا مشکل دار شده .نقل قول:
به به ....
اقا امید بهتون خسته نباشید میگم :Love-ssa~! (1): رکوردی بود برا خودش.... یه تایم تا 04:02 یه تایم هم از ساعت 3 ظهر روز بعد ....
علیرضا جان
شما ویندوزت رو یه بار کامل پاک کن و دوباره نصب کن ....
اینجوری راحت تری ... البته به شرط اینکه توی ویندوز اطلاعات و دیتاهای مهمی نداشته باشی ولی اگه ویندوزت مهمه و توش دیتای مهمی داری (منظورم ویدئو و عکس اینا نیس ... منظورم برنامه و بوک مارک ها و چیزاهایی از این قبیل هست) بگو تا راهنمایی تون کنم.
:love::love::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):بنده خدا اقا امید و خستش کردم والا نه چیزی نداشتم با شما هم عقیده هستم در تعویض ویندوز