کابلهای گرافیک رو چک کنید . ببینید گرافیک از جای خودش بیرون نیومده باشه . برق های PCIE کارت گرافیک رو چک کنید .نقل قول:
باز نشد بایوس مادربرد رو روی فلش بریزید . فلش را روی سوکت USB سفید رنگ وصل کنید باید شروع کنه به پروگرام بایوس
Printable View
کابلهای گرافیک رو چک کنید . ببینید گرافیک از جای خودش بیرون نیومده باشه . برق های PCIE کارت گرافیک رو چک کنید .نقل قول:
باز نشد بایوس مادربرد رو روی فلش بریزید . فلش را روی سوکت USB سفید رنگ وصل کنید باید شروع کنه به پروگرام بایوس
پس الان یه فلش بردارم بایوس دانلود کنم بریزم روش یو اس پی سفید پشت کیس وصلش کنم کامپیوتر و روشن کنم
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نمام راه های اپدیت بایوس و مشکلات احتمالی زمان بروز رسانی بایوس مادربردتون را فراموش کنید . شرکت گیگابایت با معرفی فناوری Q Flash Plus اپدیت بایوس مادربرد را به راحت ترین شکل ممکن درآورده است .
در این روش نیازی نیست که رم و کارت گرافیک به مادربرد شما وصل باشد فقط کافیست بایوس را از سایت گیگابایت دانلود کنید و یک فلش نیاز دارید که بصورت FAT32 فرمت شده باشد . حال با تغیر اسم فایل بایوس به gigabyte.in و کپی این فایل به فلش مقدمات کار را آماده کنید . حالا فلش را به پورت USB USB Q-flash Plusکه گیگابایت به رنگ سفید از بقیه پورتهای USB متمایز کرده و وصل میکنید . فقط کافیست که دگمه روشن سیستم را بزنید .عملیات بروز رسانی بایوس با چشمک زدن LED کنار پورت به شما اعلام میشود بعد از مدت حدودا 2 دقیقه عملیات اپدیت بایوس تمام میشود و LED کنار سوکت USB یکسره روشن میماند.
به همین راحتی بایوس مادربرد شما اپدیت شد .این قابلیت برای سری مادربردهای X99 طراحی شده است .
خوب حالا یه تغییراتی کرد تا starting win اومد بالا ولی با کد 84 فعلا وایساده
یک مقدار سریع تر جواب بدید .نقل قول:
تصویر دارید یا نه ؟
روی مادربردتون نوشته REV 1.0 یا REV 1.1
نه جالب هیچکدوم از این راهها نمیره واسه بکاپ بایوس
اقا بالاخره رفت تو بایوس چه کنم
این رو مگه ننوشته بود ؟نقل قول:
starting win
تو بایوسم الان