با سلام خدمت کاربران گرامی انجمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از جناب عمرانی ، مهدی عزیز ، پژمان عزیز ، معین عزیز و ... که این بحث را پیش میبرند که در آخر به افزایش دانش کاربران منجر میشه .
ببینید فرمول محاسبه ای که این سایت ها همانند eXtreme Outer Vision ارائه میدند این هست به صورت ساده شده :
توان مصرفی پردازنده اورکلاک شده = توان مصرفی پایه ( در فرکانس و ولتاژ دیفالت ) × ( فرکانس اورکلاک شده / فرکانس دیفالت ) × (ولتاژ استفاده شده برای اورکلاک/ ولتاژ دیفالت ) ^2
که البته به دلیلی که مهدی عزیز گفتند این فرمول در فرکانس های بالا کاربرد خودشون را از دست میده .
از فرمول بالا میتونیم به صورت ساده تر دلیل حرف علی و پژمان عزیز برای اینکه در فرکانس های بالاتر توان مصرفی پردازنده یک دفعه صعودی افزایش پیدا میکنه را بفهمید چراکه ولتاژ با توان دو تاثیر خودش را روی توان مصرفی میگذاره و به صورت صعودی افزایش پیدا میکنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا یک سوالی از پژمان جان دارم :
پژمان جان اگه TDP مصرفی بیشتری داشته باشه باید دمای متصاعد شده ی بیشتری هم داشته باشه . درسته ؟ بعد طبق این عکسی که جناب عمرانی دادند از سایت eXtreme OverClocking برای فرکانس 3.7 گیگاهرتز برای پایداریش از ولتاژ 1.462 استفاده کردند که با دمایی دادند 50 درجه مطابقت داره که یاد کردند که بیشترین مقدار اورکلاک شده ی اون سایت روی Air هست به دلیل محدودیت دما .
حالا شما لطفاً دوباره تست کنید ببینید در حالت لود توی فرکانس 3.7 برای مثال، دما 35 درجه هست ؟ چون این مقدار با بهترین Air Cooling دنیا هم که باشه با توجه به توان مصرفی بالای این پردازنده یکم دور از ذهن هست .
به هر حال سوالی که اینجا پیش میاد اینه که اگه TDP بالاتری دارند چگونه دمای پایین تری دارند ؟
======================
نکته دومی هم که برای من پیش اومده اینه که پاور هایی همانند 680 وات گرین یا ... درسته که روی ریل 12 ولت بیشتر از 16 آمپر نمیتونند بدند ولی در صورت نیاز به آمپر بالاتر این مقدار تا جایی که بنده اطلاع پیدا کردم باید تا طرفای 20 آمپر داده بشه ولی با ریپل و ... بیشتر که باعث UnStable شدن بیشتر میشه .
با این اوصاف اگه میشه لطف کنید یک Validation CPU-Z که توان مصرفی هم در اون به بیشترین میزان خودش نرسیده باشه از فرکانس برای مثال 3.8 با چهار هسته با Air به بنده بدید امروز یا فردا در صورت امکان تا مشکل پاور بیشتر مشخص بشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر بنده دمای متصاعد شده در فرکانس های فوق بیش از دمای یاد شده با Air Cooling هست البته با توجه به TDP بالای این پردازنده و قطعاً دما یکی از محدودیت های اورکلاک هست توی این سری . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
==========================
مورد دیگه اینکه تحت هیچ شرایطی با توجه به مادربرد های فعلی امکان استفاده از 700 وات وجود نداره . این موضوع را البته فکر نمیکنم کسی روش شکی داشته باشه . به هر حال در صورتی که وجود داره بفرمایید تا علمی توضیح داده بشه .
سوالاتی که در اینجا مطرح کردم از دید یک کاربر معمولی هست که این تاپیک را داره میخونه و دوست داره براش قضیه بیشتر روشن بشه و تعصب یا پافشاری وجود نداره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب عمرانی قرار هست یک آزمایش عملی هم روی این موضوع انجام بدند و طی یکی دو روز آینده نتیجه اش را اعلام میکنند .
در ضمن بنده به شخصه با هیچ پیش داوری وارد بحث نشدم و طالب این هستم که حقیقت ماجرا را به دست بیارم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شــهریــــار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks