برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اساسی شما اینه که به جای برداشت صحیح پست های بقیه اعضا ، خیلی سطحی مسائل رو تحلیل می کنید و فقط می خواید در جواب پست های بنده رفع تکلیف کرده باشید .
ضمنا شما به هیچ وحه حق ندارید بقیه اعضا رو به دروغ گفتن متهم کنید ! شما اگر برداشت هاتون رو کمی منطقی تر کنید ، همه چیز حل میشه .
ضمنا بازدید کنندگان محترم ( درست صحبت کردن و رعایت ادب را در یک انجمن تحت وب تمرین کنید ) این انجمن حتما درک و دانش مسائل این چنینی را دارند . خواهش می کنم بقیه اعضا رو با شخص خودتون همسان نکنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، پر مصرف ترین پردازنده های کنونی Desktop حتی در فرکانس های اورکلاک شده ، خانواده Nehalem هستند . ولی ذاتا معماری ساخت پردازنده های اینتل به گونه ای هست که دارای Dynamic Capacitance کمتری نسبت به پردازنده های AMD هستند . لذا معمولا با ولتاژهای کمتری پایدار می شوند ( این مسئله بسیار پیچیده می باشد و میشه مسئله رو در یک مقاله چندین صفحه ای مطرح کرد )
ضمنا سایت هایی مانند سایت نام برده یه صورت علمی و عملی ، برای محاسبه خنک کننده لازم بر اساس توان TDP پردازنده کاربرد دارند . که حتی در بسیاری از موارد در فرکانس ها و ولتاژ های بالا به دلیل تغییر Dynamic Capacitance به صورت محسوس دیگه عملا کاربرد ندارند .
در واقع عاملی که باعث میشه که پردازنده های AMD در فرکانس های بالا اینقدر زیاد ولتاژ طلب کنند قلبه به همین Dynamic Capacitance بالاست ! اگر هم همین مسئله رو در سایت نام برده دنبال کنی ، می بینی که عامل ولتاژ Vcore بالاست که به صورت محسوس باعث افزایش توان مصرفی محاسبه شده عجیب Phenom II میشه ! مقدار زیادی از این اختلاف پتانسیل ، فقط صرف قلبه این Dynamic Capacitance شده ! جریان مصرفی به سبب محدودیت های مدارت PWM مادربورد و ذات وجود نیمه هادی سیلیکون در ذات پردازنده محدود شده !
تعریف TDP از زبان خود کمپانی اینتل خیلی جالبه :
The maximum amount of heat which a thermal solution must be able to dissipate from the processor so that the processor will operate under normal operating conditions.
به نظر خودت آیا معقولانه هست که بگیم تمامی توان مصرفی پردازنده صرفا تبدیل به گرما میشه و به صورت حرارت دفع میشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر می کنم مسئله اینقدر شیرین و جذابه که به هیچ وجه نیاز به تحلیل و ترجمه نداره .
برای ادراک بیشتر موضوع به شما با یه مثال کاملا ساده با شواهدی که خودتون اون رو ارائه کردید مسئله را ختم می کنم :
شما بار ها و بارها اشاره کردید حتی در فرکانس 3.6Ghz و 3.8GHZ با خنک کننده Air حرارت پردازنده در حد 30 الی 35 درجه سانتی گراد هست .
حال از دوستانی که Corei7 دارند هم سوال کنید ببینید آیا در فرکانس های یاد شده حرارت پردازنده با استفاده از خنک کننده Air Cooling در چه حول و حوشی هست ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به شما قول می دم که حداقل با مقداری بین 5 الی 10 درجه بیشتر از مقادیر یاد شده مواجه خواهید شد .
به نظر شما چرا حرارت متصاعد شده از پردازنده های Nehalem اینتل بیشتر هست ؟
اگر مصرف پردازنده های AMD Phenom II بیشتر هست ، پس چرا حرارت کمتری نسبت به پردازنده های Nehalem دارند ؟ این توان مصرفی که شما از اون نام می برید کجا رفته ؟ اگر به صورت گرما از پردازنده دفع نمیشه پس چگونه مصزف میشه ؟
پژمان جان مسائلی که شما به همین سادگی اون ها رو مطرح می کنی با یک جمع و تفریق و ضرب و تقسیم ساده به دست نمیاند . شما مسائلی رو مطرح می کنی که نه تنها من بلکه هیچ انسان عادی دیگه بهش دسترسی نداره ! این مسائل کاملا محرمانه هست و فقط مهندسین طراح اینتل و AMD به اون دسترسی دارند .
ازت خواهش می کنم در صورتی که می خوای بحث رو ادامه بدی به همین منوال ادامه بده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks