طبق صحبت های اقای عمرانی و سایت های که معرفی کردند این در شرایط فول لود هست یعنی وقتی که شما تست های از جمله 3d mark pass کنید نه در شرایط ویندوز!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از مشکل های اینکه هیچ سی پی یو phenom 2 نتونسته روی فرکانس 6500 ghz به بالا 3d پاس کنه همین هست اینکه مادربوردی ساخته نشده که توانایی بالا تر از 600 وات برای سی پی یو داشته باشه حتی M4A79T deluxe
به طور مسال اگر phenom نیاز به 27 امپر داره Core i7 نیاز به 25 امپر داره با این سایتی که مهندس عمرانی ذکر کردند حال این سوالی که برای من پیش اومده چرا من با پاور 330 تونستم لود ویندوز رو رد کنم و حتی تست super pi هم پاس کنم! در صورتی که اگر این مقدار رو ضرب
25*12 = 300 W نیاز داشته و گرافیک که روی سیستم بوده حداقل نیاز به 200 وات داشته اگر اینطوری باشه مصرف بورد و هارد و 4 تا فن delta هم بگزارید کنار 2تا برای رم و 2تا برای سی پی یو!!!!!! در صورتی که پاور مورد استفاده 330 گرین بود پس نشان دهنده این هست که در شرایط فول لود قرار نگرفته
من با این قطعات تست 3D رو run کردم و سیستم unstable بود و ریستارت کرد با تعویض پاور به 1230 بدون تغییر Setting سیستم استیبل بود و تست رو پاس کرد
این بحث داره جالب میشه مشتاق خرید یک پلتفورم Amd شدم
Bookmarks