خیلی ممنون جناب عمرانی.
بالاخره یک نفر حرفهای ما رو تایید کرد :D
خیلی ممنون جناب عمرانی.
بالاخره یک نفر حرفهای ما رو تایید کرد :D
AMD FANATIC
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
در مورد صحت مصرف توان در فرکانس های یاد شده کسی مشکلی نداشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا این مورد رو هم باید توجه داشت که پردازنده مورد نظر در فرکانس یاد شده فقط در حالت Full Load چنین مصرفی داره . برای مثال ثبت فرکانس 4GHZ در حد CPU-Z Validation برای پردازنده یاد شده چنین توانی را طلب نمیکنه .
بنده و بقیه اعضا منتظر ارئه مدرک برای ثابت کردن عرایض زیر از جانب شما هستیم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
روی کلام با مهدی : والا مهدی جان Q9400 منم توی فرکانس 4.4 حدودا 300 وات مصرف میکرد
من الان توی سایتی که آقای عمرانی معرفی کردن رفتم
فنوم 940 در فرکانس 6.0 و با ولتاژ هسته ی 1.90 چیزی حدود 630 وات مصرف میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Don_Corleone (08-08-09), Olesius (08-08-09), vandelin (08-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
خب ... کاری به Q9400 شما نداریم ، چون اصلا بحثمون سر این مطلب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ابتدا خدمت شما عرض کنم که هنوز کسی نتونسته با AMD Phenom II X4 940 فرکانس 6GHZ رو به صورت Full Usage تستی ازش پاس کنه . برای مثال تستی مثل wPrime 1024m از اینگونه تست هاست .
ملاحضه بفرمایید : http://www.hwbot.org/hardware/proces...0II%20X4%20940
پس بحث در این مورد به کل منتفی هست .
اما من بحث اصلیم سر تفاوت مصرف توان بین پردازنده های Intel و AMD در دو پلاتفورم یاد شده هست که این دوستمون اشاره کردند ، نه سر مصرف پردازنده های AMD Phenom II در فرکانس های یاد شده .
.
.
....
......
vandelin (08-08-09)
مهدی جان حرف های عجیب میزنی ؟
خودتون میگیدبنده و بقیه اعضا منتظر ارئه مدرک برای ثابت کردن عرایض زیر از جانب شما هستیم :
آقا معین شاید جالب باشه بدونین 940 تو 6 گیگاهرتز نزدیک به 600 وات مصرفشه در حالی ı7 975 در 5.5 گیگاهرتز فقط 350 وات مصرف داره و فنوم 955 برای 7 گیگاهرتز 750 وات رو رد کرده
انوقت انتظار دارید این بنده خدا ثابت کنه ؟!هنوز کسی نتونسته با AMD Phenom II X4 940 فرکانس 6GHZ رو به صورت Full Usage تستی ازش پاس کنه
بعلاوه شاید 1 ثانیه دیگه کسی تونست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
HWBOT Crew
آقا مهدی عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی انگار هنوز واسه شما مسائلی هست که روشن نشده...!!!
جناب مهندس اشاره کردند که:
با این اوصاف داشتن مصرفی بالغ بر 600 وات در فرکانس های بالای 6ghz دور از ذهن نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنکته ای که حائز اهمیت است و دوست خوبمان جناب آقای Don_Corleone نیز به آن اشاره داشتند، میزان مصرف نامتعارف پردازنده PhenomII 940 است که علی رغم بهره مندی از تکنولوژی ساخت 45nm دارای مصرف نامعقولی در شرایط اورکلاک است. به گونه ای که طبق بررسی سایت techspot در شرایطی که ما بخواهیم فقط 600MHz پردازنده خود را اورکلاک نماییم، میزان مصرف انرژی سیستم ما با حدودا 50% افزایش روبرو خواهد شد!
پژمان آمادگی خودش رو برای تست عملی این موضوع اعلام کرده, پاوری هم که خریداری کردیم تا 2روز دیگه به ایران می رسه....!!
هم زمان می شه با پاور دیگری هم (چنانچه جناب عمرانی مایل بودند, 885 گرین) تست کرد و حداکثر فرکانس ثبت شده با پاورها را مقایسه کرد...
فکر می کنم این تست تا حدود زیادی باعث روشن شدن موضوع و رفع ابهام بشه...
با سپاس از توضیحات بی نقص جناب مهندس عمرانی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 09-08-09 انجام شده است
Don_Corleone (08-08-09), vandelin (08-08-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
طبق صحبت های اقای عمرانی و سایت های که معرفی کردند این در شرایط فول لود هست یعنی وقتی که شما تست های از جمله 3d mark pass کنید نه در شرایط ویندوز!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از مشکل های اینکه هیچ سی پی یو phenom 2 نتونسته روی فرکانس 6500 ghz به بالا 3d پاس کنه همین هست اینکه مادربوردی ساخته نشده که توانایی بالا تر از 600 وات برای سی پی یو داشته باشه حتی M4A79T deluxe
به طور مسال اگر phenom نیاز به 27 امپر داره Core i7 نیاز به 25 امپر داره با این سایتی که مهندس عمرانی ذکر کردند حال این سوالی که برای من پیش اومده چرا من با پاور 330 تونستم لود ویندوز رو رد کنم و حتی تست super pi هم پاس کنم! در صورتی که اگر این مقدار رو ضرب
25*12 = 300 W نیاز داشته و گرافیک که روی سیستم بوده حداقل نیاز به 200 وات داشته اگر اینطوری باشه مصرف بورد و هارد و 4 تا فن delta هم بگزارید کنار 2تا برای رم و 2تا برای سی پی یو!!!!!! در صورتی که پاور مورد استفاده 330 گرین بود پس نشان دهنده این هست که در شرایط فول لود قرار نگرفته
من با این قطعات تست 3D رو run کردم و سیستم unstable بود و ریستارت کرد با تعویض پاور به 1230 بدون تغییر Setting سیستم استیبل بود و تست رو پاس کرد
این بحث داره جالب میشه مشتاق خرید یک پلتفورم Amd شدم
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 11-08-09 انجام شده است علت: درست کردن فرمول AMP=WATT/VOLT
New Season
Labyrinth (08-08-09)
کاربر شهرسختافزار
واقعا عالی بود. مثل همیشه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس می شه نتیجه گرفت که میزان مصرف X4 955 از Core i7 920 بیشتره. مخصوصا در حالت اورکلاک. دوستان اینو قبول دارن؟
Mahdi_Moosavi (13-08-09)
سلام.
آقای عمرانی ممنون از بابت تست ها.
ولی یک جا داخل Calculate کردن مقدار توان مصرفی اشتباه کردین.
PhenomII 940 BE 3000MHZ در حالت دیفالت با ولتاژ 1.35 کار میکنه و شما داخل حساب مقدار اورکلاک به صورت اتوماتیک رفته رو 1.2 که باعث شده به مقدار مصرفی بالایی برسید و این با مقدار واقعی با ولتاژ دیفالت حدودا 60 وات تفاوت داره.
این تصویر شما:
این هم از حساب بنده
به مقدار حدودا 185 وات هست.ولتاژ به کار رفته 1.45 هست.چونمادربرد های مین استریم به راحتی با این ولتاز این پردازنده رو به فرکانس 3.9 میرسونند.
-----------------------------------------------------------------------------------
بعد یک چیزه دیگه این هست که مصرف i7 920 C0 بیشتر از i7 920 D0 هستش و همچنین دمای بالاتری دارند.
اگر امکانش هست این تست رو با D0 هم یک امتحانی بکنید.چون در اکثر جاها از از rev D0 استفاده میکنند.
آخرین ویرایش توسط .D3VIL. در تاریخ 11-08-09 انجام شده است
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
AMD>INTEL (11-08-09), Don_Corleone (11-08-09), J.Omrani (11-08-09), Labyrinth (11-08-09), Olesius (11-08-09), reza76622201 (11-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرمان جان ، به نکته جالبی اشاره کردی . در مورد سوال اولتون باید بگم محاسبه مهندس عمرانی کاملا صحیح هست . رنج ولتاژ کاری PhenomII 940 BE بین 0.875-1.5V می باشد . پس بهتره ولتاژ میانگین این محدوده برای محاسبه توان مصرفی تقریبی در نظر گرفته بشه .
لذا مادربوردهای مختلف با توجه به کیفیت و توانایی مدارات به کار رفته در قسمت تغذیه پردازنده ، اقدام به تعیین ولتاژ های متغییر برای بایاس این پردازنده در وضعیت های مختلف زیر بار بودن پردازنده می کنند .
توان مصرفی پردازنده رو عمدتا دو عامل جریان ( I ) و ولتاژ ( V ) تعیین می کنند ، جریان مصرفی پردازنده به صورت مونیتور شده، معمولا در دسترس کاربر نیست . همین عامل نیز میتونه در نهایت مصرف توان دقیق پردازنده رو تعیین کنه .
متاسفانه همانطور که در پست قبل هم گفتم و مهندس عمرانی نیز مسئله رو عملی تست کردند ، اینگونه محاسبات سایت های نام برده اصلا مبنای علمی صحیحی برای محاسبه توان مصرفی پردازنده نیست .
فقط و فقط با داشتن عامل دوم یعنی جریان مصرفی ( I ) میشه دقیقا اضحار نظر کرد ، که مهندس عمرانی زحمتش رو کشیدند .
ضمنا تفاوت مصرف دو Revision مختلف i7 920 هم به هیچ وجه زیاد محسوس نیست که نتایج این تست عملی رو زیر سوال ببره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
================================
پی نوشت :
جا داره از زحمات جناب مهندس عمرانی کمال تشکر رو داشته باشم که در نهایت مسئله رو ختم به خیر کردند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Labyrinth (14-08-09), Moein (14-08-09), reza76622201 (15-08-09), Xtreme (14-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks