Labyrinth (08-08-09), Olesius (08-08-09), reza76622201 (08-08-09)
بنده عرض میکنم مصرف اینتل ها کمتره دوستان جدی نمیگیرن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman.n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فنوم 2 مصرفش تصاعدی میره بالا شدید. طبق محاسبات من فنوم 2 با 4 هسته 18 آمپر 3.8 و 16 آمپر 3.6 بیشتر نمیره. 20 آمپر تا 4.1 میره. ( بازم میگم اعداد تقریبی هستن )
برای همین 885 با 37 آمپر میتونه 5 تا رو رد کنه.
ما هر چی نالیدیم از پاور نداشتن کسی ما رو تحویل نگرفت. سی پی یو با دمای 35 چرا 3.6 رد نمیکنه؟
طبق محاسبات محدودیت 9950 قبلیم با 16 آمپر 3.2 بود که دقیقا تو عمل هم رو این فرکانس گیر کرد. اونم دماش در حدود 40 بود.
این حرف یه حقیقت هستش و انشالله به زودی ثابت میکنم که یه پاور با استاندارد های بالا چه فرکانسی به ارمغان میاره. تا اون موقع لطفا صبر کنید ........
AMD FANATIC
Labyrinth (08-08-09), Olesius (08-08-09), reza76622201 (08-08-09)
ولی دوستان این وسط یک مشکل دیگه هم هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه رو فرکانس 4000MHZ سی پی یو فول لعود میشه که PUS بخواد کم بیاره؟! برای ما که اصلا با AOD 3 در محیط ویدندوز اورکلاک میکنیم میره رو 4 10 ثانیه بعد ریست میشه بدون انجام هیچ کاری! حتی 5 درصد از سی پی یو هم لعود نمیشه!
مشکل کجاست؟! خدا میدونه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
Don_Corleone (08-08-09)
پاور شما 3.8 رو فول لود تحمل میکنه و 4 رو نمیتونه لود کنه. فرکانس هایی که من نوشتم تقریبا آخرین فرکانس ROCK STABLE هستن.
AMD FANATIC
.D3VIL. (08-08-09)
نه اصلا بحث این نیست.
وقتی پاور کم میاره که فول لعود بشه! درسته!
برای من اصلا رو فرکانس 4GHZ حدودا 5 الی 10 درصد لعود میشه! یعنی مصرف کمتر از فول لعود 3.8GHZ اونوقت پاور چطوری میتونه کم بیاره وقتی لعود نشده؟!
من داخل ویندوز اورکلاک میکنم همین که میره رو 4.0GHZ در 5 ثانیه بعد ریستارت میشه در حالی که اصلا لعود نشده!
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
مهمترین پارامترهای تاثیر گذار پاور در اورکلاک سیستم، علاوه بر تناسب توان پاور با سخت افزار ، دقت در ولتاژ خروجی و ریپل پایین خروجی های پاور می باشد که برای رسیدن به این موضوعات می بایست از تناسب پاور با سخت افزار خود مطمئن شویم. در این مطلب، استفاده از واژه استاندارد و غیر استاندارد، کاربردی ندارد چرا که استاندارد صرفا چهارچوب ها را تعیین می کند. مطلب اصلی بحث تناسب پاور با سخت افزار یا همان به روز رسانی پاور است.
اغلب ما در هنگام تهیه سیستم ، اهمیت و وسواس ویژه ای برای انتخاب سخت افزار داریم ولی در این وسواس متاسفانه کمترین توجه را به تناسب پاور با این سخت افزار خواهیم داشت. حتی اگر پاور را متناسب انتخاب کنیم، در به روزرسانی بعدی سخت افزار هایمان، دیگر توجه خاصی به انتخاب پاور جدید نداریم و این بزرگترین ظلمی است که معمولا به پاور و سیستم جدید خود در به روزرسانی سخت افزارمان خواهیم داشت.
در این بحث مطرح شده، نیاز به بررسی بیشتری داریم که توجه شما را به بررسی میزان مصرف پردازنده PhenomII 940 توسط دو سایت anandtech و tomshardware جلب می نمایم:
http://www.anandtech.com/cpuchipsets...spx?i=3492&p=7
http://www.tomshardware.com/reviews/...40,2114-8.html
نکته حائز اهمیت اینجاست که میزان مصرف این مدل پردازنده در دو سایت فوق در حالت حداکثر رقمی در حدود 200W عنوان شده است ولی این موضوع بدون انجام عملیات اورکلاک به دست آمده است. حال برای رسیدن به میزان مصرف این پردازنده در حالت اورکلاک نیاز به بررسی بیشتری خواهیم داشت که توجه شما را به بررسی این موضوع توسط سایت مطرح اورکلاک extremeoverclocking جلب می کنم:
http://www.extremeoverclocking.com/r...40_920_15.html
همانطور که مشاهده می فرمایید، پردازنده PhenomII 940 توسط نویسنده محترم این سایت تا مرز 4.3GHz اور شده است:
و ما برای سریدن به میزان مصرف این پردازنده در شرایط فوق، از لینک ذیل استفاده نمودیم:
http://www.extreme.outervision.com/tools.jsp#cpuoc
و با وارد نمودن میزان ولتاژ 1.525V و فرکانس 4.3GHz به توان مصرفی حدودا 290W برای پردازنده PhenomII 940 رسیدیم:
نکته ای که حائز اهمیت است و دوست خوبمان جناب آقای Don_Corleone نیز به آن اشاره داشتند، میزان مصرف نامتعارف پردازنده PhenomII 940 است که علی رغم بهره مندی از تکنولوژی ساخت 45nm دارای مصرف نامعقولی در شرایط اورکلاک است. به گونه ای که طبق بررسی سایت techspot در شرایطی که ما بخواهیم فقط 600MHz پردازنده خود را اورکلاک نماییم، میزان مصرف انرژی سیستم ما با حدودا 50% افزایش روبرو خواهد شد!
حال با توجه به شرایط خاصی که این پردازنده در حالت اورکلاک دارد، چه پاوری برای پردازنده PhenomII 940 مناسب است که بتواند آن را تا مرز 4.3GHz اورکلاک نمود؟
همانطور که در جدول شماره 2 مشاهده می فرمایید، این پردازنده در شرایط بسیار خاص فوق، میزان مصرفی در حدود 290W خواهد داشت! و این یعنی اینکه حداکثر میزان مصرف PhenomII 940 از شاخه +12V رقمی در حدود 24َA خواهد بود و این چیزی جز یک فاجعه برای پاورهای نسل قدیمی در بر نخواهد داشت. پاورهایی که دارای محدودیت 18A در شاخه های +12V خود هستند، یکی از بزرگترین موانع موجود بر سر راه اورکلاک این پردازنده خواهند بود. (مثل پاورهای GP780B یا GP680B یا GP580B)
این موضوع نشان دهند آن است که چرا برخی از کمپانی های سازنده پاور، از ارائه شاخه +12V در سه، چهار و ... به یک تا حداکثر 2 لاین +12V برگشته اند (البته بیشتر در رده توان 600W الی 900W ، چرا که در توانهای بالای 1000W به دلیل قدرت کلی بالای پاور، کمتر شاهد این محدودیت خواهیم بود) و نمایانگر اهمیت جریان بالا در ارائه تک تک شاخه های +12V پاور است.
با توجه به موارد فوق و برای اورکلاکرهای حرفه ای که از پردازنده PhenomII 940 استفاده می نمایند، پیشنهاد می کنم که در صورت تمایل به انتخاب از بین مدل پاورهای GREEN ، فقط از مدل پاورهای GP885B, GP1030B, GP1035B, GP1235B (که البته دو مدل آخری در اوایل پاییز 88 عرضه خواهند شد) استفاده نمایند. و یا اگر تمایل به انتخاب از بین مدل پاورهای سایر برندهای مطرح بازار داخلی دارند، حتما به میزان آمپراژ تک تک شاخه ها و علی الخصوص به شاخه +12V تغذیه کننده پردازنده توجه ویژه داشته باشند.
با تقدیم احترام
-----------------
دوستان عزیز، هدف همه ما از حضور در چنین جمعی، کمک به افزایش اطلاعات یکدیگر است. معمولا گفته می شود که ایرانیان توانایی انجام کار گروهی در دراز مدت را ندارند. چرا باید اینگونه باشد؟ همه ما دارای نواقصی در اطلاعات خود هستیم و هیچکدام ما نمی تواند عنوان نماید که دارای اطلاعات کاملی است. پس بیاییم با کمک یکدیگر در جهت افزایش اطلاعات و فرهنگ سخت افزاری جامعه کمک نماییم. مطمئنا چیزهایی که از راه دوستی نصیب ما خواهند شد، ارزش بسیار زیادی خواهند داشت و...
.D3VIL. (08-08-09), AMD>INTEL (08-08-09), Don_Corleone (08-08-09), iman.aghili (14-08-09), Mahdi_Moosavi (08-08-09), Moein (08-08-09), mohammadkalantar (08-08-09), ocean13 (18-08-09), Olesius (08-08-09), reza76622201 (08-08-09), Shahryar (08-08-09), vandelin (08-08-09), ViViD (08-08-09)
خیلی ممنون جناب عمرانی.
بالاخره یک نفر حرفهای ما رو تایید کرد :D
AMD FANATIC
|
در مورد صحت مصرف توان در فرکانس های یاد شده کسی مشکلی نداشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا این مورد رو هم باید توجه داشت که پردازنده مورد نظر در فرکانس یاد شده فقط در حالت Full Load چنین مصرفی داره . برای مثال ثبت فرکانس 4GHZ در حد CPU-Z Validation برای پردازنده یاد شده چنین توانی را طلب نمیکنه .
بنده و بقیه اعضا منتظر ارئه مدرک برای ثابت کردن عرایض زیر از جانب شما هستیم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
روی کلام با مهدی : والا مهدی جان Q9400 منم توی فرکانس 4.4 حدودا 300 وات مصرف میکرد
من الان توی سایتی که آقای عمرانی معرفی کردن رفتم
فنوم 940 در فرکانس 6.0 و با ولتاژ هسته ی 1.90 چیزی حدود 630 وات مصرف میکنه
Don_Corleone (08-08-09), Olesius (08-08-09), vandelin (08-08-09)
آقا مهدی عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی انگار هنوز واسه شما مسائلی هست که روشن نشده...!!!
جناب مهندس اشاره کردند که:
با این اوصاف داشتن مصرفی بالغ بر 600 وات در فرکانس های بالای 6ghz دور از ذهن نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنکته ای که حائز اهمیت است و دوست خوبمان جناب آقای Don_Corleone نیز به آن اشاره داشتند، میزان مصرف نامتعارف پردازنده PhenomII 940 است که علی رغم بهره مندی از تکنولوژی ساخت 45nm دارای مصرف نامعقولی در شرایط اورکلاک است. به گونه ای که طبق بررسی سایت techspot در شرایطی که ما بخواهیم فقط 600MHz پردازنده خود را اورکلاک نماییم، میزان مصرف انرژی سیستم ما با حدودا 50% افزایش روبرو خواهد شد!
پژمان آمادگی خودش رو برای تست عملی این موضوع اعلام کرده, پاوری هم که خریداری کردیم تا 2روز دیگه به ایران می رسه....!!
هم زمان می شه با پاور دیگری هم (چنانچه جناب عمرانی مایل بودند, 885 گرین) تست کرد و حداکثر فرکانس ثبت شده با پاورها را مقایسه کرد...
فکر می کنم این تست تا حدود زیادی باعث روشن شدن موضوع و رفع ابهام بشه...
با سپاس از توضیحات بی نقص جناب مهندس عمرانی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 09-08-09 انجام شده است
Don_Corleone (08-08-09), vandelin (08-08-09)
خب ... کاری به Q9400 شما نداریم ، چون اصلا بحثمون سر این مطلب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ابتدا خدمت شما عرض کنم که هنوز کسی نتونسته با AMD Phenom II X4 940 فرکانس 6GHZ رو به صورت Full Usage تستی ازش پاس کنه . برای مثال تستی مثل wPrime 1024m از اینگونه تست هاست .
ملاحضه بفرمایید : http://www.hwbot.org/hardware/proces...0II%20X4%20940
پس بحث در این مورد به کل منتفی هست .
اما من بحث اصلیم سر تفاوت مصرف توان بین پردازنده های Intel و AMD در دو پلاتفورم یاد شده هست که این دوستمون اشاره کردند ، نه سر مصرف پردازنده های AMD Phenom II در فرکانس های یاد شده .
.
.
....
......
vandelin (08-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks