میدونم باید در قسمت مشکلات مطرح کنم دیدم ی تاپیک جدید درست کردم گفتم اینجا بگم سیپیوم خیلی داغ میکنه در حالت عادی 70 تا 86+ میرسه
میدونم باید در قسمت مشکلات مطرح کنم دیدم ی تاپیک جدید درست کردم گفتم اینجا بگم سیپیوم خیلی داغ میکنه در حالت عادی 70 تا 86+ میرسه
|
|
فن رو باز کنید . خمیر سیلیکون بزنید.نباید این مقدار باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (23-11-14), Rezasam1 (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
OK ولی من از خیلی وقته فکر میکنم این خمیر هیچ تاثیری نداره سرعت فن ام 1730 RPMبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این همس فک کنم فنو عوض کنم درست بشه درسته؟؟
همکار انجمن اورکلاک
علت بالا بودن سرعت فن به دلیل بالا بودن دما cpu هست دوست عزیز شما اول خمیر رو تعویض کنید اگر نتیجه نداشت بعد سراغ تعویض فن ببریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
اولا ممنونم که توضیح دادین دوما به طور خلاصه میتونین بگین با اورکلاک کردن سیپیوم چند درصد سرعتم افزایش پیدا می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر خیلی اهمیت داره.باعث میشه حرارت به خوبی از سطح پردازنده هدایت بشه به هیت سینک خنک کننده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فن دیپ کول عالیه و مناسبه پردازنده شما DeepCool THETA 30
alksdj (23-11-14), mrijoj (23-11-14), Rezasam1 (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
|
|
اولا ممنونم که توضیح دادین دوما به طور خلاصه میتونین بگین با اورکلاک کردن سیپیوم چند درصد سرعتم افزایش پیدا می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks