سلام
مین منم خیلی داغه مخصوصا وقتی اور می کنم
یک فن کوچیک گرفتم روش گزاشتم بهتره شده
البته فک نکنم زیاد مشکلی داشته باشه
من الان 3 سالی داره میشه این مین رو دارم البته تا یکی دو روز دیگه مینم رو دارم عوض می کنم i7 میگیرم
سلام من حدود 2 ماه هست e7200خودم رو اور کردم از 2.53 به 3.8
امروز در کیس رو باز کردم انگشت گذاشتم روی سینک پل شمالی دماش اونقدر بالا بود که دستم سوخت
min ep31 ds3l gigabyte
حالا چیکار کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی عادیه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام
مین منم خیلی داغه مخصوصا وقتی اور می کنم
یک فن کوچیک گرفتم روش گزاشتم بهتره شده
البته فک نکنم زیاد مشکلی داشته باشه
من الان 3 سالی داره میشه این مین رو دارم البته تا یکی دو روز دیگه مینم رو دارم عوض می کنم i7 میگیرم
david071 (30-08-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا این دمای بالا زمانی ایجاد میشه که شما از فن غیر استوک استفاده کنید ( فنهای تاور ) در این حالت شما باید به یک نحوی هیت سینک پل شمالی رو خنک کنید
یا همونطور که دوستمون فرمودند یه فن کوچیک روی هیت سینک نصب کنید که البته فن کوچیک معمولا صدای زیادی داره
یا اینکه یک فن بزرگ روی کارت گرافیک و فن cpu به یه طریقی نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط من یک نکته رو یادآوری کنم که دست سوختن ملاک خوبی برای تشخیص دمای بالای NB نیست!!!
برای NB دمای 70 درجه یک دمای طبیعی هست و وقتی شما باید نگران باشید که دما بالای 85 باشه.
اما مساله ای که اینجا هست شما با لمس کردن نمی تونید بگید الان دما 70 درجه هست یا 85 درجه...من خودم توی عمرم یادم نمیاد دست روی سینک NB گذاشته باشم و دستم نسوخته باشه (چه وقتی 865 داشتم چه 965 چه P45 وچه حالا X58)
اگر مادربرد شما امکان مانیتور دمای NB و SB رو داره بهتره از اونجا کنترل کنید یا بوسیله دما سنج دمای سینک رو اندازه بگیرید
Life is ours, we live it our way
david071 (31-08-10)
بهترین چاره استفاده از این هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم رو مین P31-A7 از بایو استار نصب کردم! دماش موقه ای که 5200 رو اور می کردم 55 درجه بود!!! ( البته من کیس ندارم) وقتی اینو نصب کردم دماش شده 17 درجه!!!! ( سنسور MB تو بایوس).
من 13 تومن از کیوان علی نژاد ( کولینگ سیس) خریدم. آخریش بود مدل آلومینیومیشم داشت.( ارزون ترین راه نیست اما خیلی موثر هست)
اصلا جاي نگراني نيست
خيلي از مادبردها بدون اور هم همين دماي بالا رو دارند
بهترين كار اينه كه يه فن روي بغل كيس داشته باشي كه باد رو بده تو و مستقيم به NB بزنه
|
سلام. دما به 17 درجه رسید؟!!!!! دمای محیط چند بود؟!!!
----------------------------------------------
به نظر من هم جای نگرانی نیست . به خصوص اگه ولتاژ پل شمالی رو تغییر نداده باشین .
آخرین ویرایش توسط alborz_k در تاریخ 30-08-10 انجام شده است
david071 (31-08-10)
روبروی کولر هست میز و تشکیلات من !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون 55 درجه هم باز روبروی کولر بود!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعيدجان منم 1 سال پيش اينو از آقا كيوان گرفتم ولي لامصب هيچ جوري رو مين گيگا g41 نصب نشد. يعني راستش نصب ميشه ولي كجكي نصب ميشه و لق ميزنه. ميشه لطفا اگه قلقي داره بگي يا يك عكس درست درمون بزاري كه ملتفت بشم.
ممنون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تو کیس نصب کردید شاید !!! چون من افقی هست سیستمم ( OC استیشن گرین).
اما لق نمی زد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید شما درست نصب نمی کنی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون خودمم 1 ساعت باش ور رفتم وسطاش هم شیرنی می خوردم قندم نیوفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
مال شما پیچی هست یا فنری؟شایدم فنرش لق شده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks