نتایج رو دیدیم این CPU با این دمایی که تو حالت Full Load داره تا 2.8 به راحتی اورکلاک میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواستی تا بهت پروفایل بدیم .
نتایج رو دیدیم این CPU با این دمایی که تو حالت Full Load داره تا 2.8 به راحتی اورکلاک میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواستی تا بهت پروفایل بدیم .
|
میشه بفرمائید از کجا میتونم تهیه کنم؟ تصمیم گرفتم که بخرم ولی گیرم نیومده! چون شهرستانم و به این زودیهام قصد سفر به تهران ندارم یکم تهیهکردنش برام سخته.اگه شما جایی سراغ دارین که بتونم تهیه کنم ازش، ممنون میشم. من پول واریز کنم به حسابش اونم برام پست کنه یا شاید به کسی بگم بره حضوراً تحویل بگیره و پولشو بده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم لطف کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گمونم من بتونم برات بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته اگر موجود بازار باشه وگرنه سری NV120 Primum هم خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر خواستی باهام تماس بگیر
شماره 09194466808
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان من دنبال خنک کننده کولر مستر هستم ميتونين برام چک کنين بينم گير مياد يا نه
Coolermaster V8
http://www.coolermaster.com/products...cate=1&id=5279
پس زحمت اين يکي را بکشين هر دوتا عاليه
http://www.coolermaster.com/products...cate=1&id=2539
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 26-11-08 انجام شده است
توی بازار ندیدم باید بقیه بچه ها بیان ببینن شاید اونها بتونن جور کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي پيگير باشين يکي لازم دارم
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks