درود
دوستان عزیز مشخصات سیستم من که عکس در زیر قرار میدم هست یه جای خوندم که CPU این تبدیل میشه به Phenom II X4 B50 و حتی یک هسته آن آزاد میشه و از سه هسته میشه 4 هسته در صورت امکان راهنمایی بفرمایید تا منهم تبدیل کنم
درود
دوستان عزیز مشخصات سیستم من که عکس در زیر قرار میدم هست یه جای خوندم که CPU این تبدیل میشه به Phenom II X4 B50 و حتی یک هسته آن آزاد میشه و از سه هسته میشه 4 هسته در صورت امکان راهنمایی بفرمایید تا منهم تبدیل کنم
|
برد شما از قابلیت آنلاک کردن پشتیبانی نمیکنه . یکسری از بردها با چیپ AMD این کار را انجام میدن . همه پردازنده ها هم انلاک نمیشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
karbon (15-03-17)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از کدوم مدل مادربرد بخرم که این بهش بخوره و قابلیت آنلاک داشته باشه و در ضمن از کجا میشه فهمید این پردازنده قابلیت آنلاک شدن داره ممنون میشم پاسخ روشن بفرمایید...
سلام
آیا این مادربرد قبلیتآنلاک کردن داره ؟
A770E3+ Ver. 6.x AMD
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ادونس Clock Calibration دارد
|
ممنون از شما استاد عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این مادربرد را تهیه و با مادربرد قبلی تعویض کردم بعد تعویض مادربرد ویندوز هم که قبل رو هارد بود بعد چند تا آپدیت بالا اومد و بدون مشکل کار میکرد ولی بعد از یکبار ریستارت الان دیگه ویندوز بالا نمیاد و در قسمت پنجره ویندوز هنگ میکنه و بالا نمیاد الان خواستم ویندوز را هم عوض کنم متاسفانه اونهم تا پنجره میاد هنگ میکنه (البته عرض کنم ویندوز نصب نمیشه منظورم وقتی سی دی ویندوز را شناسایی میکنه و تا پنجره ویندوز میاد هنگ میکنه و ساعت شنی ثابت میمونه و و مراحل نصب نمیادو هیچ کاری انجام نمیشه)
یکبار clear cmos کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره چک کنید . جای ساتای هارد را روی برد عوض کنید .
karbon (17-06-17)
منظور از clear cmos چی هست چطوریه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks