دوستان به بنده لطف دارند ولی اصلا از این خبرها نیست ( شما باور نفرمائید )
من قدیما یکم با این فرکانسها ور رفتم آخرش هم هیچی یاد نگرفتم ولش کردم
تا اساتیدی مانند دوستان بالا و مظاهر گرامی ( و البته دوستان غایب در سایه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) هستند بنده فقط میتونم درس پس دهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما دارای مدار تغذیه ضعیف و سوکت 4 پین تغذیه می باشد ولی خوشبختانه پردازنده 65 واتی شما به دلیل 2 هسته بودن مصرف پائینی داشته در نتیجه شما میتوانید تا 1.35 الی 1.4 به پردازنده ولتاژ دهید
در قدم اول شما وارد بایوس شوید و سرعت رمها را تا آخرین حد ممکنه پائین بیاورید (احتمالا پائین ترین رقم 400 است )
توضیح : اگر بدون کاهش مولتی پل رمها اقدام به آورکلاک کنید قبل از اینکه پردازنده به ماکزیمم فرکانس خود در تنظیمات انجام شده برسد رمها باعث جلوگیری از افزایش فرکانس بیس خواهد شد
زمانی که شما به ماکزیمم فرکانس پردازنده رسیدید اگر نیاز بود مولتی پل رمها را هم افزایش دهید
پینوشت : اگر این صحبتهای ما برای شما شفاف نیست قبل از ادامه این مقاله را مطالعه بفرمائید تا اصطلاحات اولیه برای شما مشخص شده و دوستان برای ادامه مسیر به شما کمک کنند
پینوشت 2 : حتما لازم نیست تا ته ته مسیر هم برید ، هر جا خسته شدید بپرید پائین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks