E2160 بگیر ... انتخاب خوبیه ، با توجه به اینکه بعدا میخوای ارتقاء بدی نباید زیاد هزینه کنی
Administrator
E2160 بگیر ... انتخاب خوبیه ، با توجه به اینکه بعدا میخوای ارتقاء بدی نباید زیاد هزینه کنی
|
|
دستت درد نکنه عزیز خیلی حال دادی
آقا 1 رم یک گیگ G-Skill بهتره با باس 800 یا 2 تا رم یک گیگ باس 667 کینگستون ؟
این هم لطف کنید چون اطلاعاتم کامل نیست
Feoris (24-04-09)
Administrator
بستگی داره که چه نوع کینگستونی باشه ! از همین رمهای درپیت Value یا مثلا سری HyperX ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به احتمال 90% منظورتون از همین رمهای معمولی هست که باید بگم GSkill خیلی بهتر هست و پرفورمنس بهتری بهتون میده
البته اگه بدونم چقدر بودجه دارید بهتر راهنمایی میشید ؛-)
سپاس
من قصدم اینه 2 گیگ G-Skill بگیرم می خوام بدونم این رم بهتره یا Corsair XMS2
برای اور میخواهم
یک سوال داشتم من دیدم همین سی پی یو من رو تا 7 اور کرده بودن میخوام بدونم چطور این کار رو میکنن من خودم رو کشتم تونستم فقط تا 3.4 اور کنم البته کاملا پایدار پاورم هم 580EPS گرین هست سیستم خنک کننده هم دارم موندم پرا بیشتر اور نمیشه
با تشکر از همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
کسی نیست جواب من رو بده !!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
Administrator
خیلی از عوامل موثرندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. مین خوب
2. رم خوب
3. بایوسهای هک شده
4. کولرهای قوی ( در حد نیتروژن مایع )
5. مهارت و دقت زیاد
6. و خیلی از دلایل مختلف دیگه ...
|
|
مین خوب مال من گمون نکنم شامل این بشه ولی یک تکنلوزی داره به نام CPU Lock که میتونم یک سی پی یو 2.8 رو تا 5.8 الی 6 اور کنه ولی رم بالتر از 533 نمیخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم خوب هم من فاقدشم ولی نمیدونم چرا تا 667 هم فرکانس رم بالا نمیاد در صورتی که
توی یک سات خودندم تا 1066 متونه فرکانس بالا بره
بایوس هم آخرین ورژن هست البته از سایتش گرفتم اگر شما برای P5PL2 سراغ دارید بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گمونم کولر گیرن برای اور خوب باشه نیست ؟
من مهارتم زیاد نیست ولی کم هم نیست سیستم تا 3.45 اور میشود ولی موقعی که سیستم رو رست میکنی بجای ریست سیستم خاموش میشود کلا پایدار نیست
یک چیز جالب یک جا دیدم با همین مین یک سلرون رو تا 5 اور کردن !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم راهنمایی لطفا کامل ( آقا مهراد خودم بیشترش رو میدونستم میخواستم ببینم دلیل چیه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks