اور بستگی به خیلی چیزها داره امیر جان ...
ضمنا همونطور که Virgil عزیز گفت الان زمونه E2140/60/80 هست و ملت بیشتر روی اینا کار میکنند
ضمن اینکه خود CPU هم مهمه که مثلا FSB Wall داشته باشه یا نه ...
سپاس
Administrator
اور بستگی به خیلی چیزها داره امیر جان ...
ضمنا همونطور که Virgil عزیز گفت الان زمونه E2140/60/80 هست و ملت بیشتر روی اینا کار میکنند
ضمن اینکه خود CPU هم مهمه که مثلا FSB Wall داشته باشه یا نه ...
سپاس
|
|
من برای یکی از آشنا ها میخوام سی پی یو بخرم
E4500 قیمتش 114 تومنه
2180 هم 84 تومنه
من موندم براش چی بخرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون یک سیستمی میخواد توی بازی قوی باشه توی گرافیک هم قوی باشه توی ملتی مدیا قوی باشه بهش گفتم E6550 برات بگیرم میگه اگر بخوام اون رو بخرم 12 تومن میگذارم روش 6750 میگیرم راست هم میگه بعد گرون براش بعد با عرض پوزش کرم اور کردن داره
بعد خودش گیر داده 4500 بگیر
شما بگید من چکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
Administrator
خب من بین این دو E4500 رو انتخاب میکنم ، چون توی مواردی که دوست شما بهش نیاز داره قوی ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه در حد خودش خوب اور میشه و میتونه طرف رو راضی نگه داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
سلام
من قرار شده سیستم خودم رو بهش بدم یعنی مین و سی پی یو
به نظر شما خریدن کدوم بهتره
سی پی یو من این بوده : Pentium D 915 2.8 4MB Cash
کدوم بهتر است با توجه به اپدیتی که بعدا میخوام بکنم
E2180 ، E4500 ، AMD X2 5200
سیستمی که می خواستم ارتقاع بدم مینش با این سیستم های اینتل یکی هست یعنی P35 DS3L هالا بنظر شما کدوم موقع اپدیت راحت تر هستم بعد نمیخوام زیاد هزینه کنم
راحت بگم کدوم یکی از این سه تا نسبت به قیمتی که می دی کارایی میگیری ؟
با تشکر از همتون
فقط یکم سریع !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
سی پی یو سیستم بعد یا 8400 یا 6750 یادتون باشه بعد سعی کنید همه جوانب رو در نظر بگیرید سرعت فتوشاپ و ......
برام خیلی مهمه
Feoris (24-04-09)
آقا زودتر نظر بدید و من رو راهنمایی کنید ×!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks