استاد شکست نفسی می کنید...؟؟ 1700 کجا 1300 کجا؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک قبلی تبریک گفتم اینجا بازم می گم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا باعث خوشحالیه... یک ایرانی بتونه چنین افتخاری کسب کنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی هستم آقا شهریار عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش دیروز عصر رمها رسید دستم... 3بار Xp ریختم!! فونت فارسی مشکل داشتن! روتر رو نمی شناخت و... اذیت کردن رم ها هم جای خود...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساعت 12 اینا فرصت کردم تست بگیرم! فقط برای آشنایی با رمها و دوست شدن باهاشون!!
از SETFSB استفاده نکردم! چون در دسترش نبود! همه شو بایوس Set کردم...!
کمبود ولتاژ از یک طرف! حساس بودن بورد به CL6 هم از طرف دیگه... خیلی سعی کردم 1400 رو بالا بیارم ولی نشد! تا 5.5.5.20 همه چی رو به راهه ولی از این تایمینگ که می زنی بالا همه چی می ریزه به هم!
تنها 1333 با CL6 بالا اومد...
بهرحال فردا رمهارو برگشت می زنم... اگه سالم برگردن سعی می کنم بیشتر روشون کار کنم...
فقط یه سوال کوچیک!!
تفاوت بورد گیگا با بورد خودتون DFI چه قدر بود؟؟
تست کرده بودین با بورد خودتون تا چه فرکانسی بالا می رین؟؟ با چه ولتاژی...؟؟
با این رکورد 1700 یقین حاصل شد واسم که نسل سوم گیگا حرفایی واسه گفتن داره! فقط می خواستم تفاوت فرکانس در 2بورد با یک نوع رم رو بدونم...
با سپاس و آرزوی تداوم این موفقیت ها برای شما و تیم SSA...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks