سلام به همه دوستان...
بی فونت فارسی هم زندگی خیلی سخته ها...!! یه XP می خواستم بزنم 1001 مشکل واسم پیش اومد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال این موجودات دوست داشتنی امروز دستم رسید که تونستم تا حدودی کار کنم روشون...
Crucial Ballistix Tracer PC8500 @ 13362نکته جالب!! احتمالا باید به خاطر بوردم باشه...!!!
بدون حتی تغییر تایمینگ و ولتاژ این رمها با فرکانس 1200 بالا اومدن و پایدار...!! یعنی 1200 با 5.5.5.15 & 2.2v
نکته دوم و شاید مهم تر!! این رمها تا 1300 با 5.5.5.18 بالا اومدن با ولتاژ 2.45 ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه چون نتورک نداشتم و درایورهای ویندوز نصب نبود ولید نشد بگیرم!
به نظر رمهای خوبی میان خصوصا که فکر می کنم پارت نامبر خوبی دستم رسیده...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما نکات منفی:
بورد بنده فقط تا 2.55 قادره به رمها ولتاژ بده... هرچی باشه بالاخره P35 هست دیگه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بازم از نکات منفی مربوط به حساس بودن این بورد به CL6 بود... واقعا عجیبه... با تایمینگ بازتر بوت نمی شد ولی با تایمینگ پایین مثل چی بگم! بوت می شد...!!
بازم فرصت کنم حتما تست می کنم...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks