وحید جان ولتاژ 2.75 را بده و برای رکورد تست بگیر .
कभी हार
وحید جان ولتاژ 2.75 را بده و برای رکورد تست بگیر .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ViViD (03-01-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
چشم ولی قدم به قدم ولتاژ میدم که زیاد نسوزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راستی برای رکورد زدن همون لینک ولید کافیه که بگیرم یا باید نرم افزاری رو اجرا کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
कभी हार
نه منظورم از رکورد ، رکورد لحظه ای هست چون با همچین ولتاژی کسی اورکلاک کاربردی نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ViViD (03-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با این دامینیتور ها زیاد زور نزن ! بنده خداها با 2.5V به بالا مشکل خانوادگی دارن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Dark Devil (03-01-09), ViViD (03-01-09)
عضو VIP شهرسختافزار
آره حق با سید بود من تا 2.6 هم ولتاژ دادم اصلاً سیستم بالا نیامد!!!!!! حتی با فرکانس پایینتر از قبلی هم تست کردم با ولتاژ 2.6 بالا نیامد ایشالله که به زمین گرم بخوره این رمها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید نمایشگاه مشهد که رفتم عوض کردمشون با Crucial یا برند بهتر و اورکلاک خورتری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks