good_punisher (18-10-08)
اين سينكهاي TT هم قابل استفاده روي سيستم هاي تغذيه هم هست . به دليل برچسب زير اينها
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16835116012
good_punisher (18-10-08)
بهادر جان این هیت سینک های مسی Tt رو من تست کردم به دلیل کوچک بودنشون و سطح مقطع کمی برای انتقال گرما ،نداشتن پره های بلند و کشیده گرمای 65 درجه PWM (در حالتLoad ) رو نمی تونند کاهش بدن در واقع جای هیت سینک اصلی تعبیه شده روی مادربرد رو نمی تونن بگیرندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون انتقال گرماشون با محیط کمه!!
ولی برای چیپ های مموری مخصوصا رم های کارت گرافیک عالی هستند !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
good_punisher (18-10-08)
|
طرحت رو تحسین می کنم مجید جان . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد فیزیک حرارتی کارکرد مسفت های نام برده برات تحقیق کردم ، این مدل مسفت تا دمای 60 الی 70 درجه بهترین شرایط را از نظر آمپردهی و نویز کم در خروجی دارند .
بعد از اون حرارت کاراییشون تقلیل میره ، ولی همانطور که قبلا خدمتت گفتم ، تا حدود 125 درجه بدون مشکل ، کارشون ادامه می دن .
به نظر شخصی بنده ، در صورتی که PWM controller مینبورد ، برای داشتن Vdroop کمتر یا Vcore بیشتر از حد حتی Over voltage مین بورد مود شده باشه ، قطعا فشار بیشتری به مسفت ها
وارد میشه و حرارت از مقدار یاد شده تجاوز میکنه ! که قطعآ دفع حرارت دمای اینچنینی توسط کمپانی سازنده مینبورد ، ( توسط سینک با فن یا ..... ) پشتیبانی نشده و کیفیت کارکرد مسفت ها
کاهش پیدا می کنه .
ولی این نکته رو هم مد نظر داشته باش ، که دماهای خیلی پایین ( زیر صفر ) هم در این مورد به افزایش کارایی کمک نمی کنه ، بسا اینکه در دماهای خیلی پایین از حد Working
temperature ماسفت های یاد شده ( 125 _ 40 - ) عملکردشون تحلیل میره و ممکنه اصلا بایاس نشن !
به نظر بنده استفاده از Extreme Cooling برای خنک کردن ، مسفت های مدار PWM نمیتونه طرح خیلی موفقی برای افزایش کارایی این مدار و در نهایت Power بهتر پردازنده باشه . ولی
نهایتا ، استفاده از Water Block می تونه انتخاب خیلی به جا و کاربردی تری باشه .
ضمنا دلایل مود کردن مین بورد برای اورکلاک هم جوانب خیلی گسترده تری داره که روی اون مورد میشه خیلی بیشتر بحث کرد .
با تشکر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
CROSSHAIR (19-10-08), good_punisher (18-10-08), Majid OC (18-10-08), Overclocker (19-10-08)
سلام .
آقا بهدار . من هرچی دنبال اینا تو بازار گشتم تخمش رو ملخ ( فونیران ) خورده بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست شما مدل آلومینیمی فکر کنم از شرکت چینی sys cooling رو داشت و اگه اشتباه نکنم قیمتش رو میگفت 9 تومن .
سیما توی بازار رضا هم که اصلا گفت ندارم و خاک پاکی ( آب پاکی ) رو ریخت رو سر ما ( دست ما ) .
سبز سیستم هم فکر کنم گفت حدود 12 تومن پرسیدم مسی ؟ گفت مسش رو الان نداریم . 2 ماه دیگه بارمون میرسه . منم گفتم ممنون اومدم بیرون .
حالا شما از این مدل جایی دیدی بفروشن ؟
آقا یه موقع پا نشی بری توی بازار بیافتی دنبالش ها . فقط بگو جایی میشناسی داشته باشه .
ممنون
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
قربونت برم اگه کمک های شما نبود ما الان باید اینجا رو تی می کشیدیم ...................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تحقیق و وقتی که گذاشتین سپاسگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون با همین اعدادارقام محدوده کاری و خنک سازی رو میشه فهمید ومن فکر کنم قضیه اون آمپر بالاست که محدودیت دمایی رو ایجاد می کنه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب ، قربون دهنت من زور زدم تو این دوصفحه همینو بگم که شما بهش اشاره کردی !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در واقع خنک کننده PWM که شرکت ها تعبیه کردن روی برد و با Heat Pipe ها یه جوری ماسمالیزاسیون رو انجام میدن چون کلک شون اینه ماده داخل Heat pipe برای حرکت روی چیپ اصلی مادربرد نیاز به گرمای بالای 50 درجه داره که این گرما رو مهندسین واقعا مجرب مادربرد ساز نشستن فکر کردن این گرما رو از PWM بگیریم تا ماده داخل Heat Pipe همیشه جریان داشته باشه این جریان هیچ تاثیری در خنک کردن PWM در حالت Load نداره شاید نهایتا 5 درجه در حالت بدون Heat Pipe فقط استفاده اش برای خنک کردن چیپ اصلی مادربرد است !! و این سیاست تولید کننده هاست در بخش Cooling مادربرد هاشون .
بله استفاده ازExtreme Cooling هنوز زوده ولی ما باید دلتاT رو به حداقل 50 درجه در حالت Load برسونیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که 50 درجه کاهش در PWM که همیشه داشته روی 60 تا 70 درجه مانور میداده کار ساده ای نیست
باید ببینیم آیا واقعا با کاهش دمای مدار PWM در VCore نهایی چقدر تاثیر داره 0.1 ولت یا 0.01 یا 0.001 که این مقدار افزایش بیشتر در حالت خنک کنندگی PWM رو میشه یه ارتقا ولتاژ و در نهایت فرکانس ؛ نسبت به حالت معمولی با Heat Pipe دانست .................به امید اون روز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بازم ممنون از تحلیل دقیق و موشکافانه مطلب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 19-10-08 انجام شده است
CROSSHAIR (19-10-08), good_punisher (19-10-08)
درباره اون سينكها مجيد جان حرفت درسته . ولي براي بعضي از بردها متوسط فكر ميكنم مناسب باشه . راستي مجيد جان تفاوت pwm digital با سري قبل در چي هست ؟
Majid OC (19-10-08)
آخه بهادر جون بحث سر اینه که این گرمای PWM براساس آمپر ورودی متغییره مثلا شما وقتی میری تو بازی سنگین مثل (Crysis )اونوقت گرمای مدار PWm با اینکه ذخیره ولتازاز قبل داشته ولی به دلیل ورود بالای دیتای محاسباتی درخواست پردازنده با شدت جریان بیشتر رو منتهی میشه در نتیجه دمای PWM به 70 درجه میرسه......واگر این گرمامهار بشه قطعا با ولتاژ پایین تری در فرکانس بالاتری میشه از CPU کار کشید چون پایداری سیگنال ورودی به CPU ازتنظیم کننده PWM میگذره و چون PWM خنک تره پس نویز کمتری ایجاد می کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد PWM Digital ؟
من فکر می کنم منظور از Digital اینجا هوشمند و بودن برد PWM در تنظیم سریع آمپر و ولتاژ ورودی براساس در خواست VCore و در واقع انعطاف بیشتر در عملکرد نسبت به مدل قبلی بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرزوی سلامتی برای شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید
CROSSHAIR (19-10-08)
|
منم برای خنکتر کردن این pwm ها طراحیه مادربردمو دستکاری کردم.
یعنی اصلیش این شکلی بود
الانم این شکلی کردم
یعنی الان توی این لوله های مسی آب گردش داره.البته اون قسمتو که با لوله پلاستیکی اتصال دادمو میخوام مسی کنم. تازه یه فن دارم که روی یکی از سینکها سوار میشه و میخوام یکی دیگه بگیرم.
اصلا این طرح تاثیری داره؟
1)نبوغ یعنی به انجام رساندن آنچه از آن لذت میبرید.
2)در اوجی معیین دیگر ابری نیست, اگر زندگیت ابریست به این دلیل است که روحت آنقدر که باید بالا نرفته.
3)نباید با این احساس مهیب بمیری که ترسهایت عظیمتر از رویاهایت بود.
4)اگر ندانی که به کجا میروی, به جایی نمیرسی.
5)راز هر هدف این است, که هم جاه طلبانه باشد, هم قابل دسترسی
6)استدلال و منطق برای کامیابی امری اساسی است, اما کافی نیست.
7)اگر میدانستی که فردا خواهی مرد,برنامه ی امروزت را عوض نمیکردی؟
محمد
Majid OC (19-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرایض مجید جان رو به این صورت تصییح می کنم :
پردازنده در حالت عادی ( Idle ) طبق پروتکشن های مختلفی که دراش تعبیه شده ، دارای توان مصرفی خیلی کمتر از مقدار نامی خودش هست ، برای مثال این مقدار برای E2180 در صورتی که C1E Enable باشه ، در حدود 8W (وات) هست ! برای خیلی از پردازنده های High-end اینتل هم به همین منوال هست . در این صورت جریان کشیده شده از مدارات تغذیه ، برای یک پردازنده که با ولتاژ 1.3 ولت فعالیت می کنه حدود 6.5A ( آمپر ) هست ! خب این مقدار خیلی کمتر ازمقدار نامی قابل تحمل مدارات PWM تعبیه شده روی مینبورد هست ( مقدار نامی این جریان در مینبورد های مختلف بین 60 تا 200 آمپر هست ) . البته حداکثر این مقدار طبق رهنمود اینتل طبق VRD 11.0 باید بین 60 تا 140 آمپر باشه که بعضی از کمپانی ها ، برای مثال Foxconn با مدل Blckops ( God of CPU POWERING)l از این مقدار هم تجاوز کردند !!
زمانی که به اصطلاح پردازنده در حالت Load هست ، ( برای مثال یک Game سنگین ) ، توان مصرفی پردازنده گاهی اوقات از مقدار نامی هم بیشتر خواهد شد . برای مثال این مقدار مقدار در E2180 حدود 65W هست . خب این مقدار توان مصرفی ، در صورتی که با احتصاب Vdroop به مقدار 0.02v در نظر گرفته بشه ، جریانی حدود 50 الی 55 آمپر طلب خواهد کرد . این مقدار جریان حدودا 8.5 برابر مقداری هست که پردازنده در حالت Idle هست !!
مصلمه که این مقدار جریان بیشتر به همون طبع ، حرارت بیشتر مسفت را هم به دنبال خواهد داشت !
هدف از این توضیحات این بود دوستانی که اشتباه متوجه شدند ، متوجه این موضوع بشوند که :
در مدارت PWM تغذیه پردازنده ، ولتاژ ( V ) خروجی ثابت هست ( بدون احتصاب Vdroop که به دلیل مقدار کمش میشه از اون صرف نظر کرد ) ، اون چیزی تغییر می کنه ، جریان ( I ) هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما چه زمانی در خروجی نویز ایجاد میشه ، یا نسبت سیگنال به نویز کاهش پیدا می کنه :
طبق توضیحاتی که در سطر های بالا داده شد ، افزایش جریان کشیده شده از ماسفت ها افزایش حرارت رو در پی داره ! با افزایش حرارت به دلیل کشیدن جریان زیاد از مسفت ها سیگنال ولتاژ خروج دیگه مثل قبل ویژگی های نامی خودش رو نداره . همین عامل می تونه یکی از عوامل اصلی برای ناپایداری پردازنده باشه .
در این مورد سوالی میمونه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی به نظر شما با Water block نمیشه به این دمای ایدآل ( 30 - 40 ) رسید ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نظریه هم به دلیل توضیحات بالا در صورتی مدار PWM مود نشده باشه ، توجیح علمی نداره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی صرفا فقط با کاهش دما نمیشه اتتظار افزایش ولتاژ خروجی را داشت !
.
.
....
......
Majid OC (19-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks