طرحت رو تحسین می کنم مجید جان . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد فیزیک حرارتی کارکرد مسفت های نام برده برات تحقیق کردم ، این مدل مسفت تا دمای 60 الی 70 درجه بهترین شرایط را از نظر آمپردهی و نویز کم در خروجی دارند .
بعد از اون حرارت کاراییشون تقلیل میره ، ولی همانطور که قبلا خدمتت گفتم ، تا حدود 125 درجه بدون مشکل ، کارشون ادامه می دن .
به نظر شخصی بنده ، در صورتی که PWM controller مینبورد ، برای داشتن Vdroop کمتر یا Vcore بیشتر از حد حتی Over voltage مین بورد مود شده باشه ، قطعا فشار بیشتری به مسفت ها
وارد میشه و حرارت از مقدار یاد شده تجاوز میکنه ! که قطعآ دفع حرارت دمای اینچنینی توسط کمپانی سازنده مینبورد ، ( توسط سینک با فن یا ..... ) پشتیبانی نشده و کیفیت کارکرد مسفت ها
کاهش پیدا می کنه .
ولی این نکته رو هم مد نظر داشته باش ، که دماهای خیلی پایین ( زیر صفر ) هم در این مورد به افزایش کارایی کمک نمی کنه ، بسا اینکه در دماهای خیلی پایین از حد Working
temperature ماسفت های یاد شده ( 125 _ 40 - ) عملکردشون تحلیل میره و ممکنه اصلا بایاس نشن !
به نظر بنده استفاده از Extreme Cooling برای خنک کردن ، مسفت های مدار PWM نمیتونه طرح خیلی موفقی برای افزایش کارایی این مدار و در نهایت Power بهتر پردازنده باشه . ولی
نهایتا ، استفاده از Water Block می تونه انتخاب خیلی به جا و کاربردی تری باشه .
ضمنا دلایل مود کردن مین بورد برای اورکلاک هم جوانب خیلی گسترده تری داره که روی اون مورد میشه خیلی بیشتر بحث کرد .
با تشکر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks