با سلام.
من یه پنتیوم 4 640 دارم.فرکانسش 3.2 هست.چقدر میشه اورش کرد؟؟؟
با سلام.
من یه پنتیوم 4 640 دارم.فرکانسش 3.2 هست.چقدر میشه اورش کرد؟؟؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام بهروز جان بیشترین فرکانس ثبت شده برای پردازنده شما 6.3 گیگاهرتز هست و شما با یک خنک کننده Air مناسب میتونید به راحتی به فرکانس 4.5 گیگاهرتز برسید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
با تشکر ویژه از شما. ولی اگه یه چیزی بگم شاید خنده تون بگیره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی فرکانس از 3.6 بیشتر میشه سیستم بالا نمیاد!!!!!!
مدل مادربوردم elite group 915p-a2 هست .البته میدونم مادربوردم مال اورکلاک نیست ولی نظرتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
مادربرد شما اصلا مادر برد مناسبی برای اورکلاک نیست هم از چیپست پر قدرتی استفاده نمیکنه و هم مدار PWM این مادربرد قدرت و توانایی فراهم کردن توان مناسب برای اورکلاک رو ندارن فکر میکنم 3.6 گیگاهرتز هم مقدار خوبی باشه برای این برد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میدم اینجا رو بخونی تا ببینی چه چیزهایی معمولا محدودیت ایجاد میکنن توی اورکلاک .
قربانت نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
behrouz8 (03-11-09), Don_Corleone (03-11-09), Labyrinth (04-11-09), N@VID (03-11-09), Overclocker (03-11-09), Shahryar (03-11-09), vb_m (03-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
همانجور که دوستان فرمودند شما مادربردت مناسب اورکلاک نیست ! حتی اگر فقط مارکش رو هم می گفتید همین نظر رو می دادم !!!
من با مین گیگا و چیپ EP31 مدل پایین تر ، سری 5 رو با ایر تا 4.7 اور کردم ... جالا پردازنده شما سری 6 هست و بهتر اور میشه
غالبا با مین خوب میشه براحتی این CPU رو تا فرکانس 4.0 اور کرد ... تا فرکانس 3.6 هم نیاز به کولر خاصی نداره ...
راستی یه سوال برام پیش اومد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه من با یه مین مناسب تا این 4.5 که شما گفتید اور کنم کارایی سی پی یو به اندازه چه سی پی یو میشه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks