قبل از اینکه وارد بحث GTL بشیم ، در مورد Clock Skew توضیح میدم :
در مدار های الکترونیکی یکی از مشکلاتی که بوجود میاد این هست که کلاک سینگال ایجاد شده در زمان های مختلف به قسمت های مختلف میرسه و در بعضی موارد به خصوص در فرکانس های بالای باس های اصلی مثل FSB مشکلاتی را برای پایداری ایجاد میکنه . شما با تغییر تاخیر رسیدن این سیگنال میتونید این مشکل را حل کنید .
این مقدار بسیار بسیار کوچک هست و معمولاً با واحد پیکو ثانیه بیان میشه .
اینکه شما این تاخیر را به چه میزانی تنظیم کنید بستگی به FSB شما و محاسبات پیچیده ریاضی داره که عملاً بدون دستگاه های خاص شرکت های سازنده غیر ممکن هست و بیشتر جنبه تجربی داره .
این توضیح اجمالی قضیه بود که در صورتی که راغب باشید میتونیم باز ترش کنیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTL ها را هم فردا توضیحات مورد نیازش را خدمتتون عرض خواهم کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks