سلام

چند تا سوال ؟

قبلش مقدمه : من یه چند وقتی هست که دنبال اورکلاک بودم و با خوندن مطالب اموزشی با هر بدبختی که بود تونستم cpu رو اور کنم . با cpu 7300 تونستم تا FSB رو تا 360 بالا ببرم ( که البته بیشتر هم میشه )

با مشکل پایین اوردن فرکانس رم روبرو بودم که سیستم بوت نمیشد و نمیتونستم فرکانس رم رو از 1066 بالاتر ببرم چون بالا نمیومد . تایمینگ رو هم روی همون 5 5 5 15 نگه داشتم و با هر تغییر توی FSB مجبور بودم فرکانس رم رو زیر 1066 نگه دارم . از هماهنگی بین فرکانس FSB و رم دچار مشکل بودم اما به هر بدبختی بود با بالا بردن FSB و کاهش فرکانس رم و افزایش ولتاژ CPU تا به این حد رسوندم

اولا چطوری میتونم بفهمم که کی باید دست به ولتاژ و فرکانس رم دست زد و در کل هماهنگی بین رم و CPU رو پیدا کنم؟

دوم من FSB رو از 266 به 360 تغییر دادم راستش تغییر محسوسی نداشت حتی ویندوز ریختم اما بازم تغییری ندیدم میخوام بدونم اورکلاک که برای من و خیلی های دیگه انقدر دوست داشتنی هستش ( به جز کسانی که رکورد میزنند ) چرا ما توقع معجزه داریم ؟ از نظر من تغییر یا همون معجزه ای ندیدم . یا راه رو اشتباه رفتم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در کل اورکلاک فقط برای افزایش اعداد و رقم تو CPU-Z هستش ؟

ممنون