سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول مشخصات سیستم من:
CPU CoreI7 920
MB ASUS Rampage II GENE
RAM Corsair Dominator 3GB 1600 1.65v
و فن CPU CM V8 و کیس CM690 با 3 فن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا من میخواستم یه پروفایل اورکلاک مناسب برای گیم تنظیم کنم که بالاترین کارایی رو بدون ضرر و آسیب به قطعه برام داشته باشه
اول بگم که دمای CPU در حالت دیفالت 40 درجه و ولتاژ هم 0.95v و ولتاژ رم هم 1.65 برای 1600 با CL8-8-8-24 هست
من موفق شدم CPU رو با ولتاژ 1.17 روی (3.2Ghz(16x200 پایدار کنم و دما هم در حالت ایدل روی 48 بود ولی با تست OCCT در لود 99% دمای CPU در عرض 5 دقیقه به 75 میرسید
رم رو هم با ولتاژ 1.7 روی فرکانس 2000 و CL 9-9-9-24 پایدار کردم تست اورست هم گرفتم با این نتایج:
که البته چند دقیقه بعد اینکه تست گرفتم یکدفعه صفحه آبی با ارور System dump اومد...منم رفتم توی بایوس و ولتاژ رو یکمی زیادتر کردم و الان رو 1.72 کاملا پایدار هست فقط نتیجه اورست یکمی پایین تر اومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینه:
حالا سوال من از اساتید اورکلاک اینه که این پروفایل چقدر برای بازی مناسبه و اگه لازمه کمش کنم چه فرکانسهایی رو باید بذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks