Saeed-Milan (25-04-09)
توی مادربرد های قدیمی این امر زیاد عجیب نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این به تکنولوژی ساخت اونها برمیگرده
ولی بطور کلی درجه حرارت چیپ ها نباید از یک حدی بیشتر بشه چون چیپ های کمکی نسبت به حرارت حساسیت بیشتری دارند
سوالی بود در خدمتم
سبز باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (25-04-09)
sسلام
من مادربردی با چیپ 945pt
دارم اول از اینکه نمی دونم چرا e2160 که مولتیش9 هست اینجا چرا کم و زیاد میشه یعنی میره 6 دوباره میاد نه
ولی وقتی اورتوس روشن میکنم رو 9 ثابت میشه
بعد اینکه چرا این مادربرد تو بایوس نمیشه کلاک cpu ر و تغییر داد
یا من بلد نیستم
ecs 945pt-a2
بسیار ممنوم
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما عمرمون رو روی این مین ها با چیپ 945 حروم کردیم ...
این چیپ همنجور که امیر جان فرمودند بدلیل تکنولوژی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ت ... شون دماشون خیلی بالا هست .
بهتره بجای این که شما هم اشتباه بنده رو تکرار نکنید ، در فکر ارتقاع سیستم باشد ...
حتما بعد از تعویض مین بورد از اورکلاک لذت خواهید برد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (29-04-09)
خوب دوستان با پروفایلهای دیگه نیز شروع به اور کردم فعلاً پروفایلی که دوستمون بهم دادند رو تست کردم که بصورت زیر بود اما برای برد ایشون BiosTar Tpower بود استفاده شده بود باز هم برای FSB زیر 500 سیستم بالا میاد اما روی 500 و بالاتر بالا نمیاد ممکنه یکی راهنمایی کنه که تا چه میزان یک FSB Wall میتونه ادامه داشته باشه و دیگه راهی نداره با AirCooling به میزان بیشتری برسم؟
حتی با پایین آوردن ضریب پردازنده باز هم هیچ تفاوتی پیدا نمیشه کرد دقیقاً روی همان مقدار FSB حالت دیفالت همون گیرها رو میده
متشکرم
Going To Change New HardWare Soon
وحید جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای پل شمالی چقدر هست؟؟!!
تا جایی که می تونی دماشو بیار پایین... ولتاژ پل شمالی رو هم تا جایی که می تونی کم بده تا دماش بیخودی بالا نره...
واسه Cpu هم همین طور... Air cooling تا حد زیادی به دما وابسته هست!! تا جایی که بتونی دمارو پایین بیاری می تونی پیشرفت داشته باشی...!!
-----
Cpu Pll رو چقدر می دی؟؟
بدون تنظیم دستی GTL ها, سیستم ناپایدار می شه؟؟ بذار Auto و سعی کن محدوده ولتاژها رو کم کنی تا بتونی تشخیص بدی که کدوم گزینه محدودیت ایجاد می کنه!!
از من می شنوی دوباره از اول شروع کن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام گزینه ها رو Auto بذار... با حداکثر FSB ممکن سیستم رو بوت کن!! بعد تک تک!! ولتاژهای بایوس رو تغییر بده!!
بعد از پایدار شدن کامل برو بالاتر (تست با Occt)...
قربانت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اساتيد و دوستان گران قدر بنده در حال اور كردن cpuبودم دما و تمام موارد رو تحت نظر داشتم تنها مشكا اينجا بود كه براي اولين بار با اين cpuاور مي كردم
مدل cpu:p4 2.4 1mb cach
در فركانس 3.9 ،تنظيمات بايس را كه saveكردم و رست شد،ديگه بايس بالا نيومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا مادر برد بنده asusp4s800d-x هستش و يه LEDسبز رنگ هم داره كه احتمالا نشاندهنده ي سلامتي سيستم هستش اون هم روشنه اما نبوقي و نه هيچ چيز ديگه
لطفا اگه مي شه بگين كه چه مشكلي براي اين مادر ما ژيش اومده و بايد چي كار كرد؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 30-04-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
شما باید Clear CMOS بکنید که برای اینکار یا باید باطری را در بیارید و دوباره بزنید و یا اینکه جامپر های مخصوص Clear CMOS را جاشون را عوض کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
گلاکسی جان حق باشماست اما من باطری رو بیرون آوردم باز خبلری نشد جامپر هم تعویز کردم
اما بنده بطور دقیق نمی دونم برای چند دقیقه باطری بیرون باشه؟ و دیگه این که طرز صحیح استفاده از CL cmosرو توضیح بیدن ممنون می شم
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
مین را خارج از کیس با یه پاور دیگه تست کن.
دوست عزیز این کار رو انجام دادم فایده ای نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال : بااین تفاسیر که در مورد بردم دادم احتال داره که سوخته باشه؟
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks