دوستان لطفا به ما یه کمکی بکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
کاربر شهرسختافزار
دوستان لطفا به ما یه کمکی بکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
|
|
HWBOT SSA Member
به نظر بنده اگر روی این مادربرد اور نکنید بهتره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به نظر من بایس رو آپدیت بکنین مشکل رفع بشه!
واین که اگه شات از cpu-z بزارین راحت تر بشه به شما کمک برسونیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی من بایوس رو 2 هفته پیش آپ کردم . چرا با این مادر بورد اورکلاک نکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم شات از Cpu-z
((یاعلی))
कभी हार
دوست عزیز اسکرین شات را JPEG ذخیره کنید و آپلود کنید لطفا ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
Shahryar (23-04-09)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks